Húsz éve vagyok együtt a férjemmel. Nem volt nagy szerelem, mégis nagyon jól megvagyunk. A férjem nagyon jó ember, sokan irigyelnek érte. Tisztel, figyel rám, nem ellenőriz, szeret, mindenben segít. Érkezésnél, távozásnál megpuszil, gyakran hagy szerelmes levelet az asztalon, kedves szavakkal illet. Minden célomat támogatja, nem számoltat el semmivel. Nagyon jó apa is. Az ideális férj lenne?

De... Sokat van távol. Munka után sokféle sportot űz, egyéb tevékenységei vannak. Korán megy dolgozni, későn jön haza. Soha nem mondja, hogy jól nézek ki, sőt, kapcsolatunk elején azt is megmondta, hogy nem tart szépnek. S nemrég felfedeztem egy sötét titkát... Néha éjjel felkel és a számítógépen csinál valamit. Körülnéztem a gépen. Egy randizós oldalon van profilja, immár 5 éve. 24 barátnője van az oldalon, van közte bikinis kép is. Közben más országba költöztünk, s most onnan van a barátnői többsége. Igen, abból a városból is, ahol lakunk. Mentségére legyen mondva, odaírta, hogy házas, sőt, a gyerekről is tett fel képet. Bár kit tart ez vissza mostanság? A tudtom nélkül tette persze, s ezért is haragszom.

Egyik este szembesítettem a felfedezésemmel. Mérges lett, hogy honnan tudtam meg, nem is tagadta. Utána elmondta, hogy nem találkozott senkivel, ez csak egy játék volt, néha csetelt valakivel és kész. De én nem hiszek neki. Megrendült benne a bizalmam, nem tudom, húsz évig hazudott-e mindenben. Váláson gondolkodom. Nem tudom, hogy élhetek úgy tovább, hogy nem tudom, mit művel a férjem a hátam mögött. Talán évekig nem akartam látni bizonyos dolgokat. Most viszont igen.

Ti elhinnétek, hogy ez egy ártatlan játék? Randizós oldalon házas pasiként lenni normális dolog?

Mandala