népszerű Tünde

A mai nap az elmúlt kilenc évről szól. Ebben a posztban összegyűjtöttük az elmúlt 9 év legnépszerűbb posztjait, ezekre kattintottatok a legtöbben a kezdetek óta.

10. Negyven éve fotózza magát bugyiban egy amerikai fotósnő

Lucy Hilmer amerikai fotós negyven éve fotózza magát minden év április 22-én, a születésnapján. Ilyenkor nincs rajta más, csak egy fehér bugyi, egy pár zokni és cipő.

79 ezer olvasó

9. Dugnivaló anyukának gondolod magad?

Ti mit gondoltok? Megalázónak érzitek, ha akaratotok ellenére bekerültök egy ilyen kategóriába, vagy jó érzéssel tölt el, hogy huszonéves, harmincas férfiak gerjednek rátok? Egyáltalán, létezik úgy igazából a MILF?

79 ezer olvasó

8. Halott kisbabájuk fotójával búcsúznak a gyászoló szülők

Aki elvesztette már magzatát, kisbabáját, erőt adhat neki, hogy nincs egyedül a fájdalmában: mások is keresztülmentek babájuk elvesztésének tragédiáján. És lesz, aki nem érti, hogy képes valaki megosztani a világgal halott babája sokkoló fotóit. Felkavaró videók.

84 ezer olvasó

7. A szülésznő lesápadt, és riasztotta az ügyeletest

Szóltunk a nővérnek, hogy tolófájásaim vannak és nyomnom kell. A nővér most már aktívabb volt, még le is sápadt, amikor közölte, hogy azonnal szól az ügyeletes dokinak.

88 ezer olvasó

6. Apja kezében halt meg a kisfiam

Az ember úgy véli, hogy a szokatlan, rendhagyó dolgok csak másokkal történhetnek meg, vele és az ő szeretteivel nem. Majd jön a döbbenet. „Némaság. Vége van. Mi lesz ezután? Úristen. Ez meg sem történt. Biztos felébredek. Csak álmodtam.”

91 ezer olvasó

5. Jézusmária, leesett a gyerek az ágyról, mit tegyek?

Ha egy éven aluli gyerekünk van, tegyük el ezt a rövid leírást, és tegyük gyorsan elővehető helyre. Ha ez a cseppet sem örvendetes esemény bekövetkezik, kövessük figyelmesen és cselekedjünk, ha kell. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb  baba valahonnét valamikor egyszer csak lepottyan.

93 ezer olvasó

4. Hogy a babagyártás sikeres legyen

Összefoglaltuk a gyerekgyártás tudnivalóit: módszerek a peteérés idejének meghatározására  a hőmérőzéstől a méhnyak helyzetének vizsgálatáig. Egyéb hasznos tanácsok, praktikák a gyermekre vágyó pároknak: milyen gyógyteákat érdemes fogyasztani, vagy érdemes-e gyertyaállásba állni a nőnek szex után.

99 ezer olvasó

3. Felelős állattartás: a törpenyúl mint házikedvenc

Minden, amit a törpenyúlról és tartásáról tudni érdemes. Mielőtt veszel egyet a gyereknek, olvasd el, mire számíthatsz.

106 ezer olvasó

2. Halott apósom üzenete mentette meg a babámat

A férjemmel biztosak vagyunk benne, az a képeslap nem véletlenül aznap érkezett vissza, amikor el kellett döntenünk, mindhárom babát megtartjuk-e.

110 ezer olvasó

1. Szülőcsomag: ezeket vidd a kórházi szüléshez

Összeírtuk, mi mindenre lehet szükség a kórházban a felvételtől kezdve a szülésen és a kórházban töltött napokon át a babás hazamenetelhez.

165 ezer olvasó

Tünde