születésnap Tünde Vakmacska

Ünnepi nap ez a mai számunkra. Kilenc évvel ezelőtt indult el a Bezzeganya blog, és mi azóta is töretlen lelkesedéssel szerkesztjük az oldalt – ti pedig egyre többen olvassátok rendszeresen a tartalmakat. De nem csak a blog élete élénk, a közösségi média felületeinken is intenzív a kommunikáció. Szuper csapat vagytok! Lássuk, mik történtek az elmúlt években a Bezzeganya háza táján.

Bezzeganya blog
 

Sokan óva intettek minket attól, hogy kommentrendszert váltsunk. Jó pár évig a reblog saját rendszerét használtuk, de aztán eljött a pillanat, amikor a többszázezer kommentet már nem tudta megfelelően kezelni a rendszer, így muszáj volt lépnünk. A Disqusra tértünk át, és bár az elején úgy tűnt, az olvasók nehezen fogadják a változást, végül visszaállt a rend, újra sokan kommentelnek a blogban. Köszönjük a rugalmasságot!

A látogatottság is sokat változott az elmúlt időszakban. Ma már naponta közel 30 ezren olvassátok a blogot, sok a rendszeres olvasó. Köszönhető ez annak is, hogy többen érzitek a sajátotokénak a Bezzeganyát, és rendszeresen küldök be írásokat: szüléstörténeteket, kórháztesztet, aktuális történeteket és eseményeket – és a terhesnapló sorozat is nagy népszerűségnek örvend.

Köszönet mindenkinek, aki valaha hozzájárult a Bezzeganya tartalmához akár poszt, akár témaajánló formájában! Ezúton is arra biztatunk titeket: írjatok nekünk! Ha kérdésetek van, ha aktuális problémáitokra keresitek a választ, vagy megosztanátok egy történetet a terhességgel, szüléssel, gyerekneveléssel kapcsolatban, küldjétek el a bezzeganya@bezzeganya.hu címre, és mi – szerkesztés után – megjelentetjük a Bezzeganyán.

Facebook oldal
 

Az elmúlt időszakban nagyot ugrott a Bezzeganya Facebook oldalán a követők száma, ahol a Bezzeganya cikkei mellett egyéb oldalak aktualitásait olvashatjátok és sok-sok humoros tartalmat: grafikát, videót is kiteszünk. Csatlakozz Te is, már több mint 80 ezren vagyunk!

Facebook csoport
 

Nagy népszerűségnek örvend a közel 7 ezer fős Bezzeganya csoport is, ahol az anyukák egymásnak adnak jótanácsokat a felmerült kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban. Öröm látni ezt a szuper közösséget!

Instagram
 

A fiatalabb generáció az Instán követ minket, több mint 5500-an vannak. Itt humoros/megható/érdekes grafikákat találtok terhesség-szülés-gyereknevelés témakörben.

A jövő
 

Megújulni, felfrissülni jó és izgalmas dolog. Egy jó ideje azon dolgozunk, hogy a Bezzeganya blog külseje új ruhát kapjon – minél kevesebb megszokott és működő dolog változtatása nélkül, a kényelem jegyében – de haladva a korral. Nekünk nagyon tetszenek az új tervek, reméljük, ti is örültök majd neki, amikor használatba vesszük.

Köszönet
 

Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki ír(t) nekünk, aki olvas minket, aki csatlakozott a Bezzeganya közösséghez. Reméljük, még sok szülinapot ünnepelhetünk együtt!

Figyeljétek az oldalt, hamarosan jövünk egy igazi Bezzeg-kvízzel! :)

Tünde és Vakmacska