Végre-valahára, hosszas előkészületek, tervezések, programozás és javítások után felvehette új ruháját a Bezzeganya. Lettek benne új funkciók, mely a könnyebb eligazodást és még több, könnyen elérhető tartalom előhívását segítik, illetve a külső is teljesen megváltozott. Nyilván lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni (nem vagyunk egyformák), esetleg a régit szeretnék viszontlátni, és bizonyára kell egy kis idő, amíg megszokjátok az új felületet. Szeretettel készült, a legjobb tudásunk szerint, fogadjátok ti is szeretettel!

A felső menüsor az adott életszakaszokkal kapcsolatos posztokat jeleníti meg, míg a Témák menüpontban témakörök szerint a legfontosabb tartalmakat érhetitek el. Itt kapott helyet a Fórum is, ahol a már megszokott beszélgetős pontok jelennek meg. A napi legfrissebb posztot mindig legfelül találjátok, alul pedig az általunk fontosnak tartott posztokat emeljük ki. Lesznek új hirdetési felületek is, kérünk, hogy fogadjátok el a jelenlétüket – ezek segítségével tud fejlődni, bővülni a Bezzeganya (főleg, ha kattintotok rájuk időnként). Nem állunk meg ugyanis, rengeteg tervünk van még a tartalom fejlesztésével kapcsolatban.

Köszönjük Zsiráf munkáját, aki igazi, „bezzeganyás” arculatot tervezett (semmi babarózsaszín és tapsikoló csigák). Köszönet Bluminak, aki a háttérben folyó munkálatokat menedzselte (és jól kezelte izgatott-zaklatott leveleinket is), és Szabinak is, aki a programozásért felelt. És előre is köszönet a türelmetekért, amíg a közel négyezer poszt címkézése teljesen be nem fejeződik. (Folyamatban.) Szívesen fogadjuk észrevételeiteket, megjegyzéseiteket, véleményeteket, az esetleges hibákat pedig igyekszünk hamar javítani.

(A fejlécben Pötyi lányom helyét legkisebb lányom, Manka vette át, de viszontláthatjátok az azóta közel tízéves Pötyit is még.)

Fontos információ még, hogy - a postr blogjai közül elsőként - a Bezzeganya mostantól az origo új blogszolgáltatásán fut, mely reblog névre hallgat. Ez csak egy technikai "költözés", a régi url-ek is működni fognak, csak átirányítódnak a reblogra. Az átállás miatt lehetséges, hogy hibákkal fogtok találkozni, emiatt a türelmeteket kérjük. A technikai csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a felmerülő hibákat rövid időn belül megoldják. Ha hibát tapasztaltok, kérjük, jelezzétek nekünk, és mi továbbítjuk az illetékeseknek. Köszönjük!

További kellemes időtöltést kíván: Tünde és Vakmacska

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?