nagycsaládos Bezzeganya klub szobatisztaság bölcsisek

 Itt a nyár, a jó idő, és már csak 2,5 hónap van az ovikezdésig. Egyrészt a nagymamák szekálnak, hogy te még mindig pelenkázod azt a nagy és okos gyereket? Másrészt valahogy a nyáron szobatisztává kell tenni a csemetét, mert különben hogy megy oviba. Bezzeg régen, anyáink, nagyanyáink idejében az egy éves már vígan bilizett, de most a beste kölke mindjárt három, és eszébe se jut vécébe pisilni, hogy a kakilásról ne is beszéljünk. Időről időre megjelenik a bölcsis topicba a segélykérés: Mondjatok praktikákat, mert nem veszik be az oviba, ha még pelenkás!

Gyertek, és beszélgessünk a szobatisztaságról! Hogyan alakul ki, mi kell ahhoz, hogy egy kisgyermek megváljon a pelenkától? Kell-e szoktatni, tanítani? Ha igen, mit? Mi legyen, ha szeptemberben még mindig ragaszkodik a pelenkájához? Mi van akkor, ha csak alvások idején pisil be? Mi van akkor, ha a pisi már egy éve megy a bilibe, de a kakihoz még mindig kell a pelus? Mire szoktassuk a gyereket? Bilire? Vécére? A vécén kell szűkítő? Nektek is csúszkál?

A nagy nyári szünet előtt az utolsó előtti alkalommal beszélgessünk a szobatisztaság kérdéséről! Várok minden érdeklődőt, aki ilyen gondokkal küzd, vagy akinek rendhagyó, megszívlelendő története van, vagy csak a kisgyerekes anyák társaságát keresőket is. Beszélgessünk személyesen!

Időpont: Június 19. 17-19 óráig

Cím: Budapest VIII. ker. Práter utca 12.

Ára 1500 Ft

Bátran hozd magaddal a kisebb-nagyobb csemetédet is! Játékok, színezők, tea várja őket is.

Előre szeretném ismertetni, hogy június utolsó hétfőjén Gitta lesz a vendégünk, aki a mostani kismamanapló szerzője. Ez lesz a nyár utolsó alkalma.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?