segítség jótékonyság

Augusztusban tettük közzé egy igazán különleges kisfiú anyukájának a levelét, melyben segítséget kértünk a Bezzeganya olvasóitól. A segítség megérkezett, az édesanya pedig megírta nekünk a további eseményeket.

Jó dolog ez a taligatolás, ha akad segítség! Szeretném mindenkinek megköszönni, aki hozzájárult ahhoz, hogy kijussunk a konzultációra Londonba. Sikerrel jártunk! Az orvos elvállalt minket, elmondta, hogy a tökéletes időben vagyunk a beavatkozáshoz, és hogy valószínű jövő nyár elején sort is kerítünk a dologra. A mi dolgunk, hogy egy pár vizsgálatot elvégeztessünk itthon, illetve hogy elintézzük az OEP támogatást, és sínen is vagyunk.

Azóta megkaptuk már a kórháztól is az árajánlatot, ami beleesik az OEP által várhatóan finanszírozható keretbe, tehát menetelünk előre. Ami nekünk ezzel kapcsolatos költségünk lesz, az a nagyjából egy hónapos kinn tartózkodás, de már azzal kapcsolatban is indultak be szálak, szóval nagyon bizakodóak vagyunk!

Szeretnénk hálás szívvel megköszönni nektek, hogy ismeretlenül is sokan segítettetek, és kiemelném a Bezzeganya fórumának a horderejét. Amikor az első cikket írtam, még nem volt meg a szállásunk, de tudtam, hogy a gondviselés ezt is megoldja. És az egyik Bezzeganya-olvasó jelentkezett nálunk, hogy ők bizony a férjével szeretnének minket vendégül látni! Gyerekestül, mindenestül! Ismeretlenül!

És el kell mondjam nektek, hogy fantasztikus vendéglátók voltak, minden tökéletes volt, és tényleg a saját családunk nem várhatott volna minket nagyobb szeretettel! Hálásak vagyunk Timinek és Attilának, hogy megkönnyítették számunkra a kintlétet, és lehetővé tették, hogy a helyi utazásra se legyen gondunk! Hatalmas szeretettel gondolunk rájuk!

Jó megtapasztalni, hogy működik az egymásnak segíteni akarás, és hogy az emberek nem csak a saját dolgaikba vannak belefelejtkezve. Legyen csodás napotok nektek is, ahogy nekem azóta is minden nap, hisz egyre biztosabb, hogy a fiam új arcot kap! A mostanit is úgy szeretjük, ahogy van, de ez egy hatalmas lehetőség lesz a jövőjét tekintve.

Evelyn

Kérdésed van? Nem tudsz megoldani egy problémát? Ötleteket gyűjtenél? Tapasztalatot cserélnél más anyukákkal? Csatlakozz a Bezzeganya zárt Facebook csoportjához, ahol segítséget kaphatsz. Szeretettel várunk!