utazás babakocsi anya

Tisztelt Címzettek!

A mai napon (dátum) reggel (óra, perc) szálltam fel a (járatszám) buszra, a (megálló neve) megállóban. A fiamat vittem óvodába. A hároméves nagyfiam mellett velem volt a 20 hónapos kisebbik fiam is, ő babakocsiban utazott. A (megálló neve) megállónál szálltunk le, a nagyfiam egy ismerős hölgy kezét fogva lelépett, én háttal igyekeztem lefelé, húztam a babakocsit, leléptem. Sajnos a sofőr valamiért nem vett észre, vagy nem tűnt fel neki, hogy a babakocsit is szeretném magammal vinni, benne a fiammal. Az ajtót rácsukta a karomra. Az ajtó a két könyökömet összepréselte, de szerencsére a tolókart meg tudtam tartani, nem engedtem el. Az utasok, akik a buszon maradtak, felugráltak és kiabáltak, én is kiabáltam, hogy fenn maradt a kocsi. Így aztán a sofőr indulás helyett mégis inkább kinyitotta újra az ajtót, és le tudtam húzni a kocsit.

Az a baj, hogy nap mint nap okoznak bosszúságot a sofőrök a viselkedésükkel, és az ember tűr és nyel, mert muszáj a gyereket oviba vinni (vagy munkába járni), meg hát sok a rendes ember köztük, akik tényleg odafigyelve és rendesen dolgoznak. Soha nem tettem még panaszt semmiért. Magam miatt most se tennék. Igen, fáj a karom, de ez a legkevesebb... Ha elengedem a kocsit, amikor a sofőr becsukja az ajtót, vajon mi történik? Elindul a kisebbik fiammal, aki az immáron feloldott fékű babakocsiban ücsörög, és ki tudja, minek csapódik neki a következő kanyarban vagy fékezésnél? Rohanhattam volna a következő megállóig a háromévesemmel, és ki tudja, ott mi vár? Csak remélhettem volna, hogy épségben visszakapom a kicsit? Hát akkor már százszor inkább egy kéztörés... Szerencsére azt megúsztam, a sofőr pedig annak rendje és módja szerint husss, már ott sem volt, buszostul.

Kérem, engedjék meg, hogy tegyek egy óvatos észrevételt. Önök egy szolgáltató, akinek a szolgáltatásáért én fizetek. Bizony, minden hónapban megveszem a bérletet. Nem szívességet tesz a sofőr, amikor elszállít A-ból B-be, hanem megdolgozik a fizetéséért. Mindezek fényében tehát kérem, vizsgálják ki az ügyet, derítsék ki, hogy melyik sofőr követte ezt el, és adják át neki szívélyes üdvözletem, valamint az üzenetet: bármilyen munkát is választ, azt illik becsülettel és figyelmesen elvégezni. Ma nem ez történt.

Amennyiben sikerül az ügy végére járni, kérem, jelezzék felém. Köszönettel:

(teljes nevem)

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?