Mint rendes anyajelölthöz illik, az esküvőnk másnapján a tabi mellett a cigit is letettem. Kivételt képeztek persze a hétvégi iszogatós-táncolós-beülős esték, amikor a „na még egy szálat elszívok” vagy az „ezt a különleges pálinkát nem lehet kihagyni” többször is elhangzott a számból. Minden hónap úgy épült fel, hogy menzesz után az első két hétben elengedtem magam, aztán a következőkben vártam, megjön-e. Ha elmesélnéd tesztelésed és a nagy hír megosztásának történetét, küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

'The Smoking Lounge' photo (c) 2006, danielle defrancesco - license: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Pont egy ilyen menzesz utáni estére terveztem be egy nagy céges bulit. Természetesen nem akart megjönni időben, úgyhogy irány a drogéria, megvettem a tesztet. Másnap reggel megcsináltam, negatív lett. Pozitív és negatív benyomás is volt egyben, hiszen mit mondanék a kollégáknak, hogy miért nem iszom? A biztonság kedvéért a buli reggelén csináltam még egy tesztet, hiszen még mindig nem történt semmi. Most is negatív.

Akkor biztos nincs baba, gondoltam. A férjem is megnyugtatott: érezzem jól magam, következő hónapban majd sikerül. Mindent megtettem azért, hogy igazán jól érezzem magam. Sikerült is elhessegetni a negatív tesztek élményét, és jól bulizni.

A másnapos napot követően azért még mindig zavart, hogy nem jön meg (5 napja késett ekkor már). A gyógyszertárba lépve olyan tesztet kértem, ami tényleg biztos eredményt hoz (kaptam végre egy tesztet aminek olyan a leírása, hogy meg is értettem hogyan kell tartani, amikor rápisilek). Már hajnalban fenn voltam, nem bírtam várni. A forgolódásomra persze felébredt a férjem is. Mondtam, hogy meg kell most csinálnom, de ő aludjon csak tovább (persze utánam jött és a WC előtt várt).

A leírásnak megfelelően végrehajtottam, amit kell. A kontrollcsíkkal pontosan egy időben megjelent a második csík is. Amikor kijöttem, a sírva kuncogás közben csak bólogatni tudtam neki. Nagy volt az öröm mindkettőnk részéről.

A férjem nem tudta szó nélkül hagyni, hogy már látszik, hogy a mi gyerekünk mennyire jó fej, hiszen képes volt negatív teszteket produkálni azért, hogy anyukája egy utolsót bulizzon az érkezése előtt.

 

BBVica