12. hét

Fejezet, melyben a hős elköszön

A múlt heti után valami vidámmal szerettem volna jelentkezni nektek, de az élet máshogy gondolta. Amikor ezeket a sorokat írom (szerdán), épp túl vagyok a 12. heti ultrahangon, ami szerint a baba nagyon beteg, és élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség áll fenn.

Voltam az I. Sz. Klinikán genetikai tanácsadáson, ahol úgyszintén a terhesség befejezését javasolják.

El fogok menni még egy ultrahangra ahhoz a szonográfushoz, aki a lányokat vizsgálta, ha ő is megerősíti a diagnózist, elengedjük a babát. Valószínűleg még karácsony előtt megműtenek.

Ez most nem lesz egy boldog ünnep számunkra, de a végén mindig megmarad a szeretet.

Jelentkezem majd.

Sziasztok.

szinvaltoszemulany

A terhesnapló előző részeit itt olvashatod:

Vajon a harmadik gyerek is lány lesz?
Tök őszinte leszek, örülnénk, ha sikerülne a mesterhármas és még egy kislánnyal bővülne a család.

Altassanak el a gátvarráshoz!
Egy nő, aki vízben akar szülni, mindenféle beavatkozástól és vizsgálattól mentesen, a végén pedig altatást kér (mit kér, követel!) egy nyomorult gátvarráshoz...

Ruhástul alszom el a kanapén minden este
Az energiaszintem amúgy is a béka segge alatt van, de amióta terhes lettem, ez odáig eszkalálódott, hogy minden este ruhástul alszom el a kanapén.

A hozzám hasonló nők szülnek meg a kerti budiban
A hozzám hasonló nők kerülnek be a Kék fény különkiadásába azzal, hogy a kerti pottyantósban meg a fészerben szülik meg titokban a gyereket.

Megerőszakolt az orvos a szülés után
Úgy feküdtem ott, mint azok a nők, akiket éppen megerőszakolnak, feladják a küzdelmet és az agyuk kikapcsol, mert tudják, hogy csak úgy élhetik túl.