terhesség terhességi teszt két csík kiemelt

Van, amit az ember lánya sosem felejt el. Ilyen például, amikor terhességi tesztet csinál, és a teszten két csík jelenik meg. Van, hogy a meglepetés ereje akkora, hogy pár percre kikapcsol az agy, és van, hogy egyszerűen nem hisz a szemének az újdonsült kismama. Terhességi tesztelős történetekből válogattunk.

„Aznap volt a párom szülinapja. Nagy tortasütési lázban voltam. Közben meg olyan „furcsán” éreztem magam. Gondoltam, csinálok egy tesztet. Aztán három percig bambán bámultam. Már majd’ egy éve vártuk a két csíkot. Este, amikor a torta mellé ültettem, becsukattam a szemét, és a kezébe nyomtam.” (Adrienn)

„Kimaradt, aminek ki kellett, teszteltem, negatív. Durva melóm volt, arra fogtam. Kimaradt a második, teszteltem, pozitív. Elmentem a patikába, hogy azonnal adjon 5 darab tesztet, másfajtát. Hazamentem, ahogy tudtam, megcsináltam mindet. Mind pozitív. Volt egy digitális benne, ami kiírta, hogy több mint 4 hetes. Szaladtam az orvoshoz, hogy azonnal vizsgáljon meg, mert ha terhes vagyok, papír kell róla, mert a munkámat így nem végezhetem, legalábbis azt nem, amit előtte. Azt mondta, legalább 10 hetes. Totál panaszmentes voltam. Az apropó, hogy 5 évig szedtem a fogamzásgátlót. A fiamnak semmi baja, azt mondta a doki, a gyógyszer 99 százalék csak, én vagyok az az 1 egy százalék. Sajnálja, hogy nem a lottón. Én nem sajnáltam, egy csoda.” (Renáta)

„Megcsináltam a tesztet, két csík jött ki, majd letettem a fürdőszobába a mosdókagylóra, és ott hagytam. Majd csak akkor eszméltem rá, hogy terhes vagyok, amikor hazajött a párom, és meglátta a két csíkot a teszten.” (Ildikó)

„Január elseje volt, mintha tegnap lett volna. December nagyon húzós volt, év végi zárás a munkahelyen, iszonyat beteg voltam karácsony előtt (akkor volt Magyarországon a H1N1 járvány pánik), karácsony stb. Nem is gondoltam, hogy terhes lehetek. Azért január elsején csináltam egy tesztet, és nem akartam hinni a szememnek. 9 éves életünk boldogsága már.” (Bernadett)

„Annyira szerettem a munkámat, hogy azzal voltam elfoglalva. Sokszor hányok fogmosás után-közben - SPD-s vagyok. De a férjem egyből tudta, hogy ez nem az a típusú hányás... Eltelt vagy három nap, mire vettem egy tesztet...” (Enikő)

„Szeptember közepén kellett volna megjönnie a havimnak, de nem jött meg. Két hét múlva még mindig semmi, mondom, oké, akkor veszek egy tesztet. Vettem egy tesztet, beültem egy kávéra egy közeli helyre, gondoltam, ott megcsinálom, nem viszem haza. Megcsináltam, nem telt bele két percbe és ott virított rajta a két csík. Felhívtam a párom (azóta a férjem már) hogy szívem, terhes vagyok, kb. 4-5 hetes. Másnap elmentem dokihoz, és kiderült: 7 hetes terhes vagyok. Azóta már másfél éves a kisfiunk.” (Laura)

„Egy napot késett, tudtam, terhes vagyok. A teszt negatív lett, három perc múlva kidobtam. Majd kikukáztam, és ott volt a második csík halványan.” (Fruzsina)

„Én épp méhátfúvásra voltam előírva, mert volt négy vetélésem, és babát szerettünk volna. Borzasztóan féltem, és nem jött meg. Menzesz után kellett volna menni, vettem egy tesztet, nem hittem, hogy pozitív lesz, de az lett. Ma már 13 éves a lánykám. A fiammal fel sem tűnt, hogy terhes vagyok, csak 14 hetesen vettük észre. Ő ma már 12 éves.” (Tímea)

„Mi a férjemmel sikítozva ugráltunk a konyha közepén, amikor kivittem neki a pozitív tesztet, aztán pedig jó ideig csak öleltük egymást és sírtunk.” (Ágnes)

„Nem mostanra volt tervben, így nem tudtuk, hogy már hárman vagyunk. Negyedik, ötödik napos késés után csináltam tesztet. Pozitív. A szívem kiugrott és sírtam. Először sógornőmet és barátnőmet hívtam fel, majd az apukát. Elmondtam neki, hogy csináltam tesztet és kétcsíkos lett. Erre ő: akkor ez most mit jelent?! Aztán perces csend a telefonban...” (Hangyi)

„Munkahelyen történt. Kijöttem a mosdóból, kolléga: Hulla van bent? Mondom miért? Hát úgy elfehéredtem...” (Dzsaszi)

„A párom mondta, hogy csinálj tesztet, de biztosabb, ha dokihoz mész. Az első lánynál két teszt negatív, irány a doki. 8 hetes terhesség. A második lányomnál egy teszt negatív, doki, 7 hetes terhesség. A harmadik lányom: öt teszt negatív, doki, 9 hetes terhesség volt. Én nem bízok a tesztekben, de a párom megérzéseiben igen.” (Anita)

Neked is van történeted a teszteléssel kapcsolatban?

Tünde

Olvass még tesztelős történeteket!

Apa leszel! Nabazmeg.

Két csík: Mi ez, lázmérő?

Félelmemben bőgni kezdtem

Vak vagy? Nézd meg jobban!

Két csík: Ijedtemben rágyújtottam

Apa majdnem beájult a fürdőszobában

A nagyszülők halála után lett pozitív a terhességi teszt