A Hogyan mondtam el a pasimnak, hogy terhes vagyok című sorozatunk nyina beszámolójával folytatódik. A gyerek apja először csak egy csíkot látott a teszten, és csak alaposabb megfigyelés után vette észre a második vonalat. Aztán gyakran az ablakpárkányon hagyott pozitív tesztekre mosolygott. Te is megosztanád, hogy mondtad el terhességed hírét? Küldd el nekünk a bezzeganya kukac freemail.hu címre.

Csináltam tesztet péntek délután, negatív. Egy szót sem szóltam róla. Csináltam tesztet szombat reggel, negatív. Egy szót sem szóltam róla. Csináltam tesztet hétfő reggel, pozitív. Nézem lámpafénynél és sötétben és napsütésnél, ami tél lévén egészen nehézkes, de azért látom a második csíkot, hiába halvány. Leteszem az ablakpárkányra, kimegyek a gyereknek reggeli mesét olvasó pasimhoz. Gyere, mutatni akarok valamit. Jön, de hova? Majd meglátod. Fogom a kezét, húzom a hálóba, megállunk a párkánynál.

Teszt? Igen.

De csak egy csík van rajta. Vak vagy, nézd meg jobban.

Kettő. Kettő, bizony.

Elsőre. Durva. Az.

Két nap múlva csináltam még egyet. A párkányra tettem, a másik mellé. Ezen már erősebb a csík. Néha látom, hogy amikor bemegy a hálóba, ránéz a két tesztre és mosolyog.

nyina