két csík terhesség

TakiTimi első tesztje negatív lett, azt tervezte, egy héttel később újra tesztel majd. Közben két családi tragédia is történt, egy hét alatt mindkét nagyszülőjét elvesztette. Ezek után derült ki, hogy mégiscsak jó volt a megérzése, és valóban babát vár. Szülei gyászán sokat segített a hír. Te is elmesélnéd tesztelésed történetét? Írd meg nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Történetünk nyáron kezdődött, mikor a Balaton-parton sétálgatva férjemmel irigykedni kezdtünk a kisbabás családokra. Tudta, hogy én már nagyon szeretném, hogy babánk legyen. Aznap este mondta, hogy már ő is felkészült.

Elmúlt a vakáció, újra a valóságba csöppentünk. Reggel munkába menet megfordult bennem, hogy nem vagyok egyedül, éreztem, hogy egy kis csoda ott van a pocakomban. Nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a páromnak, vettünk egy gyorstesztet, negatív lett... Pedig éreztem! Megbeszéltük, hogy veszünk még egyet, mondta a férjem, hogy várjunk egy hetet, menjünk biztosra.

Jött a hír, hogy a nagymamám meghalt, nem mertem anyunak elmondani, hogy mit érzek, nagyon összetört. Szűk egy hét elteltével meghalt a nagypapám is. Apukám is összeomlott. A családban nem maradtak nagyszülők.

Akkoriban nem éreztem jól magam, ráfogtam a fizikai rosszulléteket a tragédiára. Motoszkált a lelkemben, hogy állapotos vagyok és újabb tesztet csináltunk, pozitív lett! Rohantam a hírt megosztani párommal, az örömsírásból tudta, hogy szülők leszünk.

Nem vártunk a hírrel. Szüleimnek azonnal elmondtuk, hogy ismét vannak nagyszülők a családban. Gyászukon nagyon sokat segítettünk! Ismét kerek a család!

Tudom, hogy a téma szerint a páromé a főszerep, de mi már vártuk, és éreztük, hogy a világ legszebb dolga, ami történhet velünk, elért minket is: kisbabánk születik!

TakiTimi