A cikk előzményét itt olvashatod el ! 


Visszajött a véreredményem mely alátámasztotta a máj autoimmun betegséget, (+ANCA BPI májenzim) ami ugye nem gyógyítható.

Orvosom szabadságáról való visszatérését követően sikerült leegyeztetni a további teendőket. Felírt egy epesavhajtó gyógyszert amit epepangásra szoktak felírni 3*1 kell szedjek 1 hónapig. Feltételezhetően az okozza az emelkedett értékeket, hogy pang az epesav a májamban.

Utána kontroll májfunkciós és immun vérvétel, ha helyre kerülnek az értékek, akkor valószínű élethosszig tartó gyógyszeres kezelésre szorulok.

Legalább tudom nagyjából mire számítsak. 
Viszont tök pozitív vagyok!!!

Megkaptam a legfontosabb kérdésemre a választ: a babatervezésnek ez nem szab gátat, nem örökletes. Hála. :) :) Max. én szabok ha nem teszek semmit Magamért, Értünk!!!

Hogy az életem hogyan változott meg az előző poszthoz képest?
180 fokban.
Aznap délután amikor megjelent az előző posztom, felhúztam a s*gg*m a kanapéról és elkezdtem....

Azóta lehetőség szerint 20-30 percet edzek munka után, abszolút teljes testet megmozgató, pulzusemelő tornával, levezetésnek Flabélos.

Étkezem rendesen, odafigyelve mioinozitollal kiegészítve 2x2 g étkezés előtt. 2 hét alatt 1,5 kg lement, és nem adom fel :) Folytatom, és bízom a pozitív eredményben a továbbiakban. :) 

Egyre feszesebb vagyok, formálódom. Tolom a vitaminokat. Próbálom helyre rántani magam, mind testileg mind lelkileg. Telnek a napok, jövök-megyek, intézkedem, dolgozom. Próbálok nem ráfeszülni még jobban a témára, hanem másra koncentrálni.

Férjemmel akit a jövőben nemes egyszerűséggel "Édi"-ként fogok majd hívni az írásaimban, augusztus 30-án kell menjünk andrológiai vizsgálatot megelőző vérvétel, UH és sperma analízisre, hogy kizárjuk az esetleges "lenti" problémákat. Hát van para nah... (szerintem nálam jobban mint nála...)

De Édi kitart és kész rá, hogy megtegye amit kell, én pedig mindenben támogatom, ahogy ő is engem. 17 éve vagyunk együtt, 2,5 éve vagyunk házasok.

Szeptember 2-án pedig tali a Dokival aki kielemzi az adatokat és megmondja mi a szitu. Én nagyon bízom benne, hogy  minden rendben lesz, minden esetre 1,5 héttel később okosabbak leszünk.....

Elég a magam baja, -aminek a keresztjét így is együtt hurcoljuk- remélem, hogy neki legalább nincsen semmi eü. problémája.

Jelentkezem! Szorítsatok....

folyt.köv

Mindy