kórházteszt szülés

Kórház neve: Szent Imre Kórház

A szülés időpontja: 2017 február

A kórház állapota:

Mellékhelyiségek/zuhanyzók állapota: elfogadható

Szülészet/ szülőszoba korszerűsége: jól felszerelt 

Orvosok, szülésznők, csecsemős nővérek segítőkészsége: Az orvosok és a szülésznők előtt le a kalappal, ezúton is köszönök nekik mindent. A csecsemősökről csak röviden annyit, hogy kritikán aluliak. 

Látogatási rend: Épp látogatási tilalom volt, amikor februárban szültem. Megértettem, na de az, hogy én sem mehetek le a büfébe ennivalóért magamnak úgy, hogy kb. 13 órája nem ettem semmit sem, vacsorát nem kaptam, mert délben, amikor azt kiosztják, még nem voltam bent a kórházban…?

Mit kell vinni a baba ellátásához: Gyakorlatilag mindent. A kórházban tartózkodás alatt a ruhát a babának a kórház adja. 

Hány ágyra jut egy zuhanyzó?: Minimum 3, maximum 6. 

Van-e VIP szoba? Van.

Koszt mennyisége, minősége: Fogyaszthatatlan. Délelőtt 10 óra körül hozzák a reggelit, majd dél körül az ebédet és a vacsorát egyszerre, ami már akkor is száraz. 

Kommunikáció: A szülést vezető orvos és szülésznő maximálisan segítőkészek, bármi kérdésre szívesen válaszolnak, segítenek.

Nem kaptam semmilyen tanácsot hazamenetel előtt, mivel próbáltam inkább kerülni a csecsemős nővéreket.

Ha 2017-ben vagy 2018-ban hoztad világra gyermeked, küldd el nekünk te is véleményed a kórházról, ahol szültél. A szempontsort és a segítséget itt találod hozzá.

Egyéb tapasztalat: Második éjszaka bementem a csecsemős nővérekhez, hogy tápszert kérjek a babámnak, mert még nem indult be a tejem. Bekopogtam, ám nem érkezett válasz, ezért úgy döntöttem, hogy benyitok. A nővérke a számítógép előtt épp pasziánszozott, a pici babák üvöltöttek. Tapasztalataim szerint egy újszülött baba nem sír a semmiért, ám a nővérek csak azt várták, hogy lejárjon a műszak, kicsit sem érdekelték őket a babák. Harmadik éjszaka szintén bementem a nővérekhez, mert összekakilta a kislányom a ruháját. A nővérke aludt. Én keltettem fel, és egyáltalán nem volt zavarban. 

A hazamenetelem napján bezárták az ajtót és kiragasztottak egy papírt, hogy

„OSZTÁLYÁTADÁS, ne zavarjanak!”

Kb. 2,5 órán át tartott. Az egyik anyuka bekopogott, hogy tápszert kér, mert éhes a pici. Leüvöltötték a fejét, és duzzogva adtak tápszert. 

Pontszámok:

Szülészet állapota: 6

Kórtermek állapota: 6

Szülőszoba korszerűsége: 8

Felszereltség: 8

Mellékhelyiségek/zuhanyzók állapota: 5

Orvosok segítőkészsége: 9

Szülésznők segítőkészsége: 9

Csecsemős nővérek segítőkészsége: 1

Kommunikáció, tájékoztatás: 5 (az orvosok, szülésznők 10 pontot kapnának, a csecsemősök pedig 1-et, így csak 5 pontot tudok adni)

Tisztaság: 5

Ellátás minősége: 5

Anita

 kórházteszt szülésTovábbi vélemények a Szent Imre Kórházról: 

Jobb, ha nem látogatod meg az újszülöttet a Szent Imrében

Nem kell berohanni a kórházba, ha kezdődnek a fájások

Testileg-lelkileg megnyomorítottak a Szent Imre Kórházban