Tünde Vakmacska születésnap Bezzeganya

Olyan gyorsan telik az idő, és annyi mostanában a teendő, hogy kis híján elfeledkeztem erről az évfordulóról. Igaz, nem kerek az évszám, ha viszont hozzáadom az előző bloggal töltött időt, akkor egy szép kerek szám jön ki. Magam sem hiszem, hogy tíz éve blogolok…

Ezúttal nem emlékezünk a múltról, nem írunk ki versenyt, nem kell szavaznotok, hogy ki a legjobb szerző. Mindenkinek, aki beküldött már írást, nagyon hálásak vagyunk, és örülünk, hogy egyre többen vagytok, akik megosztják gondolataikat, tapasztalataikat az olvasókkal, akkor is, ha utána szétszedik az írást (és a szerzőt) a kommentelők.

A születésnap alkalmából arra gondoltunk, hogy apró ajándékot küldünk azoknak, akik a következő hetekben megjelentethető írást küldenek nekünk. Az írás szólhat bármiről, ami gyerekvállalással, terhességgel, szüléssel, családdal, párkapcsolattal, gyerekneveléssel kapcsolatos. Lehet szüléstörténet, kreatív ötletes, receptes poszt, iskolával kapcsolatos történet, programajánló, bármi, amitől úgy érzitek, hogy színesebb, érdekesebb lesz az oldal.

Kommentben javasolhattok témákat, ezekből is szemezgethetnek a leendő posztszerzők. Ha orvosi téma merül fel, mi utánajárunk a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet orvosaival együttműködve, hogy egészségügyi témákban megbízható, szakszerű információk legyenek a Bezzeganyán. Kérdezzetek, írjátok meg, mi érdekel, mivel foglalkozzunk a jövőben.

És akkor az apró ajándék: aki egy posztot küld be, egy Bezzeganyás műanyag kulaccsal lesz gazdagabb. Aki két posztot ír, annak egy Bezzeganyás bögrét postázunk, a három posztot küldőknek pedig egy Szüléstörténetek című könyv a jutalma. (Lehet „variálni” is: két poszt-két kulacs, három poszt-egy kulacs és egy bögre, stb.) Az "akció" 2016. november 15-ig tart.

Jut eszembe, mindjárt karácsony, mindenkinek kellemes készülődést kívánunk!
Ha segítségre, ötletre, tippre van szükséged, keresd a Bezzeganya zárt Facebook-csoportját, mely azért jött létre, hogy egymást segítsük.

Tünde és Vakmacska

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?