Zsuzsi főz: Receptek sajttal
2014. 02. 14. 13:00Kommentek (
0)
Ezen a héten egyik kedvenc alapanyagom, a sajt felhasználásával készülő ételek receptjeiről írok. Szerencsére a családom tagjai is nagyon kedvelik a sajtot, igaz, a...
Zsuzsi főz: Kedvenceim mostanában
2014. 01. 31. 13:30Kommentek (
0)
Most egy tényleg személyes poszttal jövök, a saját kedvenceimet írom le, mert más ötletem nem támadt, és ilyen még nem volt. Elég szerteágazó azoknak az ételeknek...
Zsuzsi főz: Farsangi fánkok
2014. 01. 24. 12:00Kommentek (
0)
A farsangi fánkról már írtam régebben, ott szó esett a farsangi néphagyományról, szokásokról. Most kicsit más megközelítésben jön ismét ez a téma, ezúttal egy...
Zsuzsi főz: Mi legyen a reggeli?
2014. 01. 10. 13:00Kommentek (
0)
Ezen a héten a reggeli kerül terítékre. Táplálkozástudományi szakemberek nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos az, hogy a napot elindulás előtt valamilyen kisebb...
Zsuzsi főz: Szilveszteri menüajánló
2013. 12. 27. 09:40Kommentek (
0)
Az év utolsó posztjában természetesen a szilveszteri bulikról, és az évzáráshoz kapcsolható ételekről lesz szó.
Az már szinte közhely, hogy ekkortájt...
Zsuzsi főz: Karácsonyi ételek
2013. 12. 20. 12:00Kommentek (
0)
Ebbe a posztba még beszorítottam pár receptet az ünnepi készülődés közepette. A válogatásba került saláta, többféle húsos főétel, és persze két sütemény...
Zsuzsi főz: Tippek a karácsonyi menühöz
2013. 12. 13. 12:00Kommentek (
0)
Ezen a héten már én is a karácsonnyal foglalkozom, noha még egyáltalán nem vagyok ünnepi hangulatban. Úgy gondoltam, hogy menüajánlatokkal és tippekkel szeretnék segíteni...
Zsuzsi főz: Hagyományok nyomában - a disznótor
2013. 11. 29. 13:00Kommentek (
0)
Úgy gondoltam, ezen a héten a disznótorról írok egy keveset. A nem túl babás téma apropóját számomra az adja, hogy jövő pénteken nálunk disznóvágás lesz.
...
Zsuzsi főz: Receptek savanyú káposztával
2013. 11. 15. 13:30Kommentek (
0)
Erre a hétre savanyú káposztával készülő recepteket hoztam. A tejsavas erjesztéssel készített savanyú káposzta igazi téli alapanyag, a magyar és közép-kelet európai...
Zsuzsi főz: Ebédmenü a hétvégére
2013. 11. 08. 13:00Kommentek (
0)
Úgy döntöttem, hogy ezen a héten ismét egy menüt hozok. Igyekeztem szezonális hozzávalókat használni, így édesköményt (ezt úgyis kérte valaki mostanában), almát,...