Zsuzsi főz - Egytálételek római tálban, tepsiben, jénaiban
2011. 07. 08. 12:00Kommentek (
0)
Az egytálétel hálás műfaj: kevés munkával nagyon ízgazdag végeredményt kaphatunk, a hús és a köret együtt készül el, ráadásul nem kell túl sokat mosogatni...
Zsuzsi főz - Saláták nyárra
2011. 07. 01. 14:00Kommentek (
0)
Nyáron érdemes igazán salátát készíteni, mert ilyenkor az alapanyagokból igazán frisset, érettet, sőt, hazait vehetünk, és igen sokféle zöldség kapható a szezonban....
Zsuzsi főz: Nyári hideg levesek
2011. 06. 24. 13:00Kommentek (
0)
Múlt héten kovvacs olyan recepteket kért kommentjében, amit este/éjjel meg lehet főzni és másnap ebédre feltálalni. Elsősorban hideg ételekre, salátára, levesre gondolt,...
Zsuzsi főz - Könnyű zöldséges ételek
2011. 06. 17. 12:00Kommentek (
0)
Ezen a héten jó nagy meleg volt, ilyenkor az ember lánya - jó esetben - nem csülköt eszik pékné módra, hanem kihasználja azt a bőséget, amit a piac, a zöldséges,...
Zsuzsi főz - Főzzünk lekvárt!
2011. 06. 10. 11:00Kommentek (
0)
A kommentelők közül sokan említettétek, hogy szívesen olvasnátok lekvárrecepteket, most eljött ennek is az ideje.
Lekvárfőzés során az én alapelvem az,...
Zsuzsi főz: Házi fagyik gép nélkül
2011. 06. 03. 09:00Kommentek (
0)
A nagy melegben biztos mindenki szívesen eszik egy-két gombóc fagyit. Ez a hűsítő édesség már igen hamar megjelent az emberiség történetében, a kínaiak már ötezer...
Zsuzsi főz - Itt a nyár, elő a grillel
2011. 05. 27. 13:00Kommentek (
0)
Végre itt a nyár, és vele együtt megkezdődött a szabadtéri főzőcskézés időszaka is. Én gyakran készítek ilyenkor ebédet a kertben vagy a teraszon, főleg...
Zsuzsi főz - Kevésbé ismert gabonás köretek
2011. 05. 20. 11:00Kommentek (
0)
Kevésbé ismert gabonaköretekről írok most, nem a megszokott receptes formában, hanem ötletelés szintjén, aztán mindenki előállíthatja ezek alapján a neki tetsző verziót.
Árpagyöngy,...
Zsuzsi főz: Epres édességek
2011. 05. 13. 12:00Kommentek (
0)
Folytatva a szezonális zöldség-gyümölcs sorozatot, most mindenki kedvence, az eper következik. Pontosabban szamóca, mert ez lenne a növény valódi neve, a termesztett...
Zsuzsi főz - Receptek nyúlárnyékból
2011. 05. 06. 11:00Kommentek (
0)
Igen, nyúlárnyékból, azaz spárgából. Most van szezonja, így érdemes főzni vele, már csak azért is, mert tápanyagban gazdag, de kalóriaszegény zöldségről van szó.
...