anyaság anya test szülés után Tünde

fotó: Jade Beall / www.jadebeall.com

A terhesség nyomot hagyhat az anyukán – még ha a celebekről készült tökéletes szülés utáni fotók nem is ezt mutatják. A szövetek megnyúlnak, a bőr szétrepedhet, a csíkok később is megmaradhatnak a kevésbé szerencsés édesanyáknál. A testi változások sok nőnél okoznak lelki, önértékelési problémákat.

Egy arizonai fotós anyukának elege lett a valóságtól messze álló agyonretusált fotókból, amelyekkel tele van a média, és Beautiful Body Project néven olyan felvételeket készített, melyeken azt mutatja meg, milyen az anyai test a valóságban. Jane Beall munkájának célja, hogy az anyukák ne a magazinok címlapján látott, „kirakat-anyukákhoz” hasonlítsák magukat, hanem hogy meglássák: terhességi csíkokkal, szétrepedezett, kinyúlt bőrrel is csodálatosak. Sorozatával anyukák tízezreinek segített, hogy elfogadják testüket és önbizalmuk a helyére álljon. Nézzétek meg ti is ezeket a fantasztikus felvételeket a lenti fotóra kattintva!

anyaság anya test szülés után Tünde


Nektek hogyan változott a testetek a terhesség és a szülés után? Volt/van problémátok az átalakult, megváltozott formákkal?

Tünde

Az anyai test változásairól itt olvashatsz még:

Úristen, ennyit változtam szülés után?

Szülés után csomókban hullik a hajam

Szülés után hájasodnak el az anyák

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>