Natalie „Nadya” Suleman 2009-ben adott életet Amerika történelmének leghíresebb nyolcas ikreinek. Akkoriban sokan támadták és felelőtlennek tartották az édesanyát, aki meglévő hat gyermeke mellé vállalta az újabb babákat. Néhány évvel később Nadya úgy nyilatkozott, már megbánta, hogy megszülte a nyolc babát, és akkoriban az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Mára csillapodtak a kedélyek. Azóta az egyedülálló anya keményen dolgozik annak érdekében, hogy megváltozzon a közvélemény róla és családjáról. Most pedig, hogy a nyolcas ikrek fontos mérföldkőhöz értek, betöltötték 10. életévüket, azt mondja, úgy érzi, végre önmaga lehet és bebizonyíthatja, hogy az őt kritizálók tévednek.

Nadya-nak még mindig kihívást jelent a helyzet, hiszen 14 gyereket nevelni nem könnyű, de most már azt mondja, nem bánt meg semmit. Ő és gyermekei egy kis, háromszobás, külvárosi Los Angeles-i házban laknak.

„Igen, vannak pénzügyi nehézségeink”

- mondja az Octomom. A hely olyan kevés, hogy néhány gyerek a díványon alszik. De a gyerekek mind segítenek egymásnak és édesanyjuknak a ház körül, kikérdezik egymástól a házi feladatot, hangszereiken gyakorolnak, és együtt főznek, mosnak, takarítanak – számol be a helyzetükről az Inside Edition.

A videón az ikrek születésnapi ünneplését láthatjuk.

Tünde

Olvass még ikrekről!

A nyolcadik hónapban derült ki, hogy ikreket várok

Ikreket vársz? Ez tragédia!

Halott apósom üzenete mentette meg a babámat

Úristen, hármasikrek?!

Abortuszra akartam menni, de kiderült, hogy ikreket várok