Nemrég Anide mesélt nekünk arról, hogy sikerült fogynia és milyen tapasztalatai vannak a módszerrel kapcsolatban. Megkértük olvasóinkat, hogy osszák meg ők is fogyásuk történetét, sikerül vagy sikertelenségük okát. Most Anita beszámolóját olvashatjátok, aki elmeséli, miért csődölt be a korábbi fogyókúrája és hogyan változtatott rajta az egészsége érdekében.

Korom: 47

Súlyom a diéta kezdetén: 73,8 a 165 cm magasságomhoz

Elérni kívánt testsúly: 58-62 kg

A diéta neve, ha van: Nincs.

Diéta időtartama: 2020. 08. 23-án kezdtem és a jövő tavasz vége.

Elért eredmények: (kg, vagy centiméter) eddig 4,4 kg-t adtam le.

A módszerem részletes leírása: A fehér pékáruról teljes egészében lemondtam, csupán teljes kiőrlésű pékárut fogyasztok, de azt is keveset, az édességet a minimálisra csökkentettem, minimum 2 liter csapvizet iszom naponta és sokat szobakerékpározok, hulahoppkarikázok, súlyzózom és step padon tornázom egy saját magam által kreált edzésterv alapján.

Igénybe vettem szakember segítségét: nem

Tapasztalatom a módszerrel kapcsolatban: a testmozgás hatására csak úgy olvadnak le a kilók, most utoljára 1,2 kg-t fogytam egy hét alatt. Számomra a step pados aerobic-os edzés a legideálisabb mozgásforma.

Ha feladtam időközben, az miért volt: jelenleg nem adom fel. Korábban (2020. január elején) azért adtam fel, mert a túlzásba vitt fogyókúra (nagyon kevés, energiaszegény étel, sok mozgás) miatt heveny májgyulladást kaptam, kórházi kezelésre szorultam.

Ha végigcsináltam, a súlyomat tudtam/nem tudtam tartani: A fentiek miatt visszahíztam, de most más módszerrel próbálom a célsúlyom elérni.

Remélem, ezzel tudtam másnak is segíteni, nekem ez a módszer maximálisan bejön. Heti két pihenőnapot beiktatva számomra ideális fogyókúra.

Anita

Meséld el Te is, milyen módszerrel fogysz! A beszámolókat a bezzeganya@bezzeganya.hu címre várjuk. Egy kis segítség az íráshoz:

Fogyókúra szempontsor
 

Korom:
Súlyom a diéta kezdetén:
Elérni kívánt testsúly:
A diéta neve, ha van:
Diéta időtartama:
Elért eredmények:
 (kg, vagy centiméter)
A módszerem részletes leírása: 
Igénybe vettem szakember segítségét:
Tapasztalatom a módszerrel kapcsolatban:
Ha feladtam időközben, az miért volt: 
Ha végigcsináltam, a súlyomat tudtam/nem tudtam tartani:

Fogyókúrás cikkeinkből...

Négy hét alatt fogytam tíz dekát, hurrá!

Így fogytam le 24 kilót 3 év alatt

Elég a kifogásokból! Gyerek mellett is lehet edzeni!