Folytatjuk sorozatunkat, melyben öt megismerkedős történetet mutatunk be.

"Bejelöltem Facebookon, rám írt, beszélgettünk, elhívott pizzázni, de nem tudtam elmenni, mert épp aznap már nem volt időm, ő meg másnap már ment vissza külföldre dolgozni. Megsértődött, amiért nem mentem el vele, és többet nem írt. Egy hónap múlva esküvőre voltam hívva a menyasszony oldaláról, és ő is ott volt a vőlegény vendégeként. Aznap este rengeteget táncoltunk. Másnap már jött udvarolni. Ennek 9 éve, 8 éve házasok vagyunk, és van egy hatéves lányunk és egy három és féléves fiunk."

Két zakkant egy pár

"Esti gimiben találkoztunk először... Az első gondolatom az volt, hogy jaaaaaj, már megint egy zakkant, csak hozzám ne szóljon. Tizennégy éve vagyunk együtt, három éve házasok. Közben kiderült, hogy én is zakkant vagyok, így összeillünk."

- meséli Erzsébet.

„2014-ben találkoztunk egyszer egy buliban Siófokon. Szegény írogatott Facebookon, de hónapoking szinte nem is foglalkoztam vele. Decemberben, karácsonykor elkezdtünk beszélgetni. Szilveszter délután randiztunk, egy hét múlva rá kijött hozzám Bécsbe egy kávéra. Három hét múlva csomagoltam és én mentem utána Frankfurtba. Azóta eltelt hat és fél év, van egy 26 hónapos kislányunk, és nyáron lesz az esküvőnk Balatonon.” 

- írja Zsani.

Mónika az interneten ismerkedett meg párjával:

„Ő DJ és zeneszerző, én szintén zeneiparban dolgoztam már akkor is, és megírtam neki, hogy szerintem az egyik általa kitett track pocsék. Persze ő reagált egyből. És nagyon akarta tudni, ki ez a bátor ember. Végül kiderült, hogy nő, akit pasinak hitt...

Hét évig nem találkoztunk személyesen, mindkettőnknek volt közben kapcsolata, de napi szinten beszéltünk és tudtunk egymásról. Hét év után úgy alakult, hogy személyesen is tudtunk találkozni, majd ezt még újabb másfél év ingázás követte, mert 470 km-re éltünk egymástól. Végül én költöztem hozzá.

Szóval egy rossznak ítélt zenéből lett előbb barátság, aztán szerelem, és most kb. két hét múlva születik meg a kisfiunk Nimród. Szóval nem rossz ez a kommentelési lehetőség."

"1990.02.03 Műjégpálya. 16,5 évesek voltunk. Közös ismerős mutatott be egymásnak. Első látásra szerelem. Azóta töretlen a kapcsolatunk. Imádjuk egymást. 26 éves házasok vagyunk. Van két fiunk, 19 és 23 évesek. 2014 óta Kanadában élünk. Ezt is együtt léptük meg."

- emlékszik vissza Kriszta.

Te hogy ismerkedtél meg a pároddal?

Tünde

Te is elmesélnéd, hogyan jöttél össze a férjeddel? Küldd el nekünk történeted a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Olvass még megismerkedős történetet!

Eltiltottak minket egymástól, de győzött a szerelem

Egy fekete sporttáskával jött, nem ment többé haza

Azt vettem észre, hogy a pasim nálam lakik