Új sorozatunkban arról mesélnek olvasóink, hogy hogyan ismerkedtek meg párjukkal. Eleonóra kosárlabdázás közben találkozott későbbi férjével – szüleik nem támogatták a kapcsolatot, de ők kitartottak. Meglett a gyümölcse.

„Minden nap kosarazni jártam a barátnőmmel és a testvéremmel a lakhelyünkön található pályára. Fiútesóm oda járt fociedzésre. Minden kosarazás után elmentem a pálya mellett lakó nagynénémhez kávézni. Egy nap a nagynéném majdnem szembeszomszédjának az udvarán egy régi ismerős arcot láttam, aki kikiabált, hogy visszafelé menjek be kávézni. Hát úgy is lett...

Kiderült, hogy aznap költöztek oda. Visszafelé, mikor jöttem, már ott volt a fia, kint ült az udvaron. Bementem, beszélgettünk az ismerőssel (most már anyóssal), majd beszélgetés után elküldte velem a pályára a fiát, hogy focizzon a fiúkkal, hogy barátokat szerezzen (tudtam, hogy az ismerősnek van gyereke, de csak háromról tudtam, a srác, aki a férjem lett, róla nem tudtam. Na, ő inkább velünk maradt kosarazni. 

Első látásra még csak az esetem se volt. Kosaraztunk, én elvoltam magamnak, aztán hazamentünk. Rá pár napra bejelölt Face-en. (Azt sem tudtam, ki az…) Írta, hogy jönne kosarazni, mondom oké, gyere. Onnantól minden alkalommal eljött ő is. Hozzánk is eljött valamit „segíteni” jó párszor... A vége felé már ő hívott ki kosarazni. Közben kiderült, hogy van barátnője, én meg kavargattam mással, szóval nem is foglalkoztam úgy vele.

Abban az időben újságot hordtam (kellett a zsebpénz), segített kihordani az újságot, a maradékot esténként elégettem, hát jött is esténként… Hajnalokig beszélgettünk kint a tűz mellett, nappal együtt újságot hordtunk, vagy épp kosaraztunk. Véletlenszerűen is mindig összefutottunk onnantól...

Egy hónap „barátkozás után” elcsattant az első csók... Onnantól kezdve még sűrűbben találkoztunk, és a végén ő kidobta a barátnőjét én meg nem foglalkoztam mással. Ennek hét éve. Azóta van két gyönyörű gyerekünk.

Amúgy nagyon nehéz volt az egész, mivel az ő családja és az enyém is tiltakozott a kapcsolatunk ellen, még el is tiltottak minket egymástól. Hiába... Győzött a szerelem. A mai napig imádom!"

Eleonóra

Te is elmesélnéd, hogyan jöttél össze férjeddel? Küldd el nekünk történeted a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!