megismerkedés kapcsolat

A megismerkedés magában hordozza egy komoly kapcsolat, akár család kialakulásának lehetőségét. Sok-sok év elteltével az ember jó szívvel gondol vissza a kezdetekre. Sokan még akkor is, ha az a házasság végül nem lett tartós. Íme, néhány megismerkedős sztori. Te is elmeséled?

Anita története:

„Szülinapi buliban… foglalt volt a telefonfülke, így nem tudott a haverjával egyeztetni, hogy hova lépjen le, így maradt... 22 éve már, és végre házasságilag is nagykorúak leszünk hamarosan.”

Ildi így mesél:

„Egyéjszakás kapcsolatnak indult. De egy Queensryche kazetta miatt telefonszámot cseréltünk. Majd pár hónap alatt felgyorsultak az események, hamarosan hozzáköltöztem. 6 év múlva összeházasodtunk. Huszonkettedik éve vagyunk együtt.”

Nóra jó szívvel emlékezik vissza:

„Abban a faluban lakott, ahol a mamám, és minden szünetet ott töltöttem. Nagy szerencsémre az unokatesóm, akivel egyidősek vagyunk (12 óra van közöttünk) belevitt az ottani életbe, így hamar megismertem egy csomó embert, köztük a férjemet is.

Tízéves lehettem, amikor először találkoztunk, majd 14 lettem, amikor kinéztem magamnak, de ő másképp gondolta… Aztán eltelt 9 év, felköszöntött a születésnapomon, majd beszélgetni kezdtünk, pár nap múlva találkoztunk, aztán két hét múlva már ott aludt nálam az albérletben, majd azt vettem észre, hogy tulajdonképpen ott lakik.

Végül lakást vettünk közösen, össze is házasodtunk. Van egy 3,5 éves fiunk és egy 10 hónapos lányunk. A jövőre rengeteg tervünk van, amit közösen szeretnénk megvalósítani, és meg is fogunk.”

Emília 47 éve van együtt férjével, hat gyermeket nevelnek:

„Ápolónő voltam a Honvédkórházban. Ő sérült sorkatona. Betegem lett! Eltelt csodás 47 év, 6 gyerek, 5 fiú 1 lány. Szeretnénk még pár évet együtt!”

Szikra nélkül erdőtüzet csinált

„Vége lett egy 4 éves kapcsolatomnak, de még beszéltünk. Ő mondogatta, hogy regisztráljak társkeresőre, aztán végül regisztráltam is. Kb. a harmadik srác, aki írt, egész szimpi volt, elkezdtünk beszélgetni. Három hét után találkoztunk, 45 percet várt rám a tűző napon egy csokor virággal.  Aztán egész idő alatt alig szólalt meg, elég kínos volt. Utána írtam neki, hogy aranyos meg nincs vele baj, de nincs meg a szikra. Addig győzködött, hogy találkoztunk megint, aztán újra és újra, amíg teljesen belehabarodtam. Azóta is emlegeti, hogy szikra nélkül erdőtüzet csinált. Most lesz 8 éve, ebből 6 éve vagyunk házasok és van 2 fiunk.”

- írja Brigi.

Brigitta netes társkeresőn ismerkedett meg későbbi férjével:

„Többször elutasítottam, mégis kitartott. Pécsen volt az első randink... Aztán másfél évig távkapcsolatban éltünk (mert éppen külföldön dolgozott). Amikor meg lejárt a szerződése, repült haza, és egy év jegyesség után összeházasodtunk. Azóta is együtt jóban-rosszban, de főleg jóban a gyermekeinkkel.”

Te hogy ismerkedtél meg gyermekeid édesapjával?

Tünde

Te is elmesélnéd, hogyan jöttél össze a férjeddel? Küldd el nekünk történeted a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Olvass még megismerkedős történetet!

Eltiltottak minket egymástól, de győzött a szerelem

Egy fekete sporttáskával jött, nem ment többé haza