ünnep szilveszter Tünde

Jövőre ünnepeljük majd a Bezzeganya 10. születésnapját, így a következő évben sok új dologgal készülünk. Az új dizájn mellett lesznek újfajta tartalmak (ezekről majd később), de természetesen a megszokott témákat, sorozatokat is folytatjuk.  Most viszont tekintsünk vissza egy kicsit az elmúlt évre.

Látogatottság

Idén közel 8 millió oldalmegtekintéssel büszkélkedhetünk. Az év második felében az átlag napi látogatottság több mint 26 ezer lett, decemberben pedig igencsak belehúztunk, 35 ezernél is magasabb volt a napi átlag olvasószám, és több olyan nap is volt, amikor az ötvenezret is meghaladta az oldal egyedi olvasóinak száma.

Legnépszerűbb bejegyzések

A 2019-es olvasottsági toplistát a szülészeti erőszak tabunak számító témáját feldolgozó, Megerőszakolt az orvos a szülés után című cikkünk vezeti, melyet több mint 320 ezren olvastak el. Bár A nővér lesápadt és riasztotta az ügyeletest című szüléstörténet az előző évben jelent meg a Bezzeganyán, az idei olvasottsága közel 140 ezer lett, így a dobogó második fokára került a népszerűségi listán. Egy másik szüléstörténetre, amelyben az orvos elégedetlen volt az előre megbeszélt hálapénzzel, több mint 120 ezren voltak kíváncsiak, így a Kevesellte a szülészorvos a 100 ezer forintos hálapénzt című posztunk a harmadik helyen végzett.

Olvasóink

Olvasóink túlnyomó többsége Magyarországról nézi az oldalt. Országon kívülről legtöbben Németországból, Romániából, az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából és Ausztriából olvasnak minket, de Szlovákia, Szerbia és Hollandia is felkerült a tízes listára. 2019-ben 177 országban nyitották meg a Bezzeganyát: néhány olvasónk igazán egzotikus helyről: például az Indiai-óceánban található Mayotte nevű kis szigetről, a fagyos Spitzbergákról, vagy a Karib-tenger térségéből is jelentkeztek be.

Közösségi oldalak

A Facebookon már közel 92 ezer követőnk van, az oldalkedvelők száma hamarosan átlépi a 90 ezret. Privát Bezzeganya csoportunkban pedig néhány híján 9 ezer tag van, akik hasznos tanácsokat adnak és támogatják egymást. Érdemes csatlakozni, szuper közösség alakult ki ott is. Az Instagramon is több mint 6 ezren követik a Bezzeganyát, itt humoros képi tartalmakat találsz.

A Facebookra feltöltött képeinkre sok esetben ezernél is több visszajelzés érkezik. 2019-ben az alábbi három kép nyerte el leginkább az olvasók tetszését:

Erre a grafikára közel háromezer lájk érkezett:

ünnep szilveszter Tünde

A második helyen a több mint 2500 lájkot kapott grafika áll:

ünnep szilveszter Tünde

Alig marad el tőle a harmadik helyezett, közel 2500 lájkkal:

ünnep szilveszter Tünde

Köszönjük a rengeteg visszajelzést, levelet, bátorítást és segítséget, reméljük, a 2020-as évben is velünk lesztek! Örömmel várjuk írásaitokat, történeteiteket, kérdéseiteket, témaötleteiteket a bezzeganya@bezzeganya.hu emailcímen.

Kellemes szilveszterezést és sikeres, boldog új évet kívánunk!

Tünde és Vakmacska