nagycsaládos Bezzeganya klub szülés családtervezés

Néhány hete nagy vihart kavart a poszt, amelyben egy nőgyógyász elmondta, hogy biológiailag mi a szülővé válás ideális időpontja. Mindenki, aki kicsit gondolkodik, tudja, hogy a biológiai időpont, meg a készenlét családalapításra, nem biztos, hogy egyezik. Nem csak az iskolák befejezésére, a párkapcsolat mélységére, az egzisztencia megteremtésére, vagy épp a biológiára kell tekintettel lennünk egy ilyen döntés kapcsán. Rengeteg pro és kontra érv sorakozik fel ilyenkor. Sőt! Van, hogy az a döntés születik, hogy nem lesz utódunk.

A Bezzeganya klub következő alkalmával beszélgessünk erről! Mikor jó szülni? Várom a gyermekvállalás előtt állókat, a már családot alapítókat, azokat, akik már döntöttek, és azokat is, akik nem. Várom a leendő, vagy talán sohasem lesz nagyszülőket is. Beszélgessünk a gyermekvállalás kérdéseiről, hogy lássuk valamennyien, milyen nagyon-nagyon sok érv, ellenérv dönt, hogy lesz-e és mikor családunk.

Május 7-én, 17-19 óráig a Práter12 közösségi térben (Budapest, VIII. kerület, Práter utca 12) egy finom teával várom a beszélgetni készeket. A programon való részvétel ingyenes.

nagycsaládos

nagycsaládos Bezzeganya klub szülés családtervezésBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?