Tünde Masha előadás programajánló

Legkisebb lányom (igen, ott fent, a fejlécben lévő, szemeseálljól rosszaság) kedvenc sorozatát (ezért lett az új macskánk neve is Mása) itthon először színpadra állították: április 30-án Szegeden, május elsején Debrecenben, május 6-án pedig a budapesti Tüskecsarnokban, egy mesemusical formájában kelnek életre a főszereplők. (Felkészül: a nagymama, aki elviszi őt az előadásra.)

Gyermekek tízezreit nyűgözi le a hatalmas sikerrel futó Masha és a Medve című mesesorozat. A történet főhőse Masha, egy nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni (kicsit sem ismerős itthonról ez a karakter). A történet pedig arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá.

Masha barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik, ezúttal azonban nem a képernyőn, hanem életre kelve a színpadon, egy elbűvölő mesemusical keretében. Aki velük tart, megtudhatja, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Az előadás körülbelül egy óra és természetesen magyar nyelvű.

További infók itt >>>

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?