Vannak helyek, kórházak, ahol nincs kérdés: nincs maszek orvos, nem fogadhatunk szülésznőt és maximum a leendő apuka lehet jelen a szülésnél. Máshol kórházat, orvost, szülésznőt fogadhatunk és bárkit vihetünk magunkkal szülni, legfeljebb a létszámot maximálják. Mikor itt olvassuk a szüléstörténeteket, gyakran előkerül, hogy jobb lett volna, ha fogadtál volna orvost, szülésznőt, vinned kellett volna magaddal dúlát, hogy ne olyan vége legyen a szülésnek, vagy csak, hogy szebb élmény legyen, vagy csak az elképzeléseid teljesüljenek. De kell-e fogadott orvos? Szülésznő? Dúla? Egyáltalán mire jó, hogy felfogadjuk őket? Mit várhatunk tőlük? Ha nincs fogadott, lemaradunk valamiről? Mitől jobb, ha van fogadott? Még az orvos, és a szülésznő érthető. No, de kell nekünk dúla? És ő mit csinál?

Október utolsó hétfőjén, 29-én, 17-19 óráig a Bezzeganya klubban arról beszélgetünk, hogy mit várhatunk, ha fizetünk azért, hogy azok az emberek legyenek jelen a szülésünknél, akiket mi választunk. Helyszín: Práter12 közösségi tér. (Budapest VIII. kerület, Práter utca 12.)

A Bezzeganya klub novemberi programja:

November 5. Vendégünk lesz Gál József, közgazdász, játékmester, a Table Talk podcast ötletgazdája, a Játékos Emberek Magazinja cikkírója, akivel a társasjáték-játszásról fogunk beszélgetni. Vigyázat! Nagy játékos!

November 12. Környezetünk védelme

November 19. Munka és család

November 26. A Bezzegnagyik mitől lesznek bezzegelésre méltók?

nagycsaládos

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>