Amikor idős párokat látok kézen fogva sétálni, mindig hálás vagyok, hogy ilyen pillanatokat sikerül elkapnom. Mindig elképzelem, hogy vajon ha öreg leszek, mellettem is lesz-e egy ilyen szerető társ, akivel a piacra megyek majd friss répáért, akivel sétálunk nagyokat a tóparton, és aki vén napjaimon is szeretettel tölti be mindennapjaimat… Jó arra gondolni, hogy igen.

Egy 36 éves londoni fotós, Sujata Setia olyan fotósorozatot készített, melyben idős, hosszú ideje házasságban élő párok szerepelnek, a fókuszpont pedig az érzelmeken, a kötődésen van. A fotós reméli, hogy az embereknek hitet adnak a képei az örökké tartó szerelemben. A képek láttán én hiszek neki… Nézzétek meg ti is a csodás felvételeket! KATT A KÉPRE!


Te láttad a nagyszüleidet, szüleidet meghitten összeborulni? Kézen fogva sétálni? Megsimogatni a másikat? Szerinted idős korban lehet még szerelmes az ember? Te hogy képzeled az öregkorodat? A jelenlegi pároddal leszel vajon? Ha nem, lesz-e idős korodban olyan társad, akivel újra megtapasztalod a szerelmet, a mély szeretetet, a kötődést? És most? Most mi a helyzet? Megengeded magadnak a szeretetet, a szerelmet, vagy a hiányát éled?

Tünde  

Az időskorról ezekben a posztokban írtunk:

Előttem épült le szellemileg a nagymamám

A Skype-nagyik országa lettünk

Nagy nagymamahatározó

Unokám született - dobjak el kapát-kaszát?

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>