Ha azt hiszed, hogy veled nem fordulhat elő, ha azt gondolod, teljesen kizárt, hogy a te gyereked soha nem fog leesni sehonnan, hiszen ott vagy vele és figyelsz minden pillanatban… Olvasd el ennek a három anyukának a történetét, akik elmesélik, hogy esett meg velük az elképzelhetetlen.

„Abban az időben sok volt a gondom. Öt gyerek, háztartás, anyagiak, elhidegült házasság, mert minden az én nyakamban volt. Az akkor pár hónapos lánykámat pelusoztam a pelenkázón, és szólt az egyik fiam, hogy nézzek meg gyorsan valamit. A lánykám nem volt izgő-mozgó gyerek, plusz láttam is, mert két méterre mentem el tőle. Szóval eljöttem, de ahogy eljöttem tőle, kikapcsolt az agyam és elfeledkezdtem róla. Kb. öt perc után hallottunk egy puffanást. Megunta az egyedüllétet és lecsusszant a pelenkázóról. Enyhe agyrázkódás, kórház. Ott is elmondtam mindent. Azóta ostorozom magam emiatt. Ötödik gyerek, és soha nem csináltam ilyen felelőtlenséget, hogy akár pár másodpercre ott hagyjak valahol gyereket.”

- írja Veronika.

„Nekem három gyerekem van, öttel már zárt osztályon lennék. Így is volt, hogy a háromévest akartam megszoptatni, a három hónaposnak meg az ölébe dobtam a tápszert. Vagy a picit kétszer fürdettem meg, a középsőt egyszer sem... Nem egyszerű. Ja, és a középső kétszer tuti leesett az ágyról, szerencsére nem lett baja. A legidősebb a lefedetlen csatornába esett bele, a pici pedig sajnos már kapott fejberúgást a háromévestől véletlenül, és rá is lépett a játszószőnyegen.”

- számol be Valika.

„Mielőtt megszületett a lányom, ámulva olvastam a „leesett a gyerek” posztokat. Nem vagyok egy előítéletes ember, de ilyen nincs, a gyerek nem eshet le, és az enyém nem is fog. Egész addig, míg egyszer mellőlem nem esett le az ágyról. Csak a puffanásra és a sírásra ébredtem. Leforgott az ágyról. Szóval bátran ki merem neked jelenteni, szerintem nincs az a gyerek, aki ne esett volna le valahonnan. A baj megvan akkor is, ha ott vagy, és akkor is, ha nem."

- mesélte el történetét Krisztina.

A te gyereked esett már le valahonnan?

Tünde

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

Jézusmária, leesett a gyerek az ágyról, mit tegyek?

Egyszer minden baba leesik valahonnét