gyereknevelés  kisgyerek Murphy

Murphy törvényei kisgyerekekre.

  1. Nyilvános helyeken földhözverős hisztit produkál (otthon soha).
  2. Az évente kétszer látott, egyházi személyként dolgozó, amúgy kedvelt rokonnak elmondja az összes, idáig tanult, általad ismert vagy korábban soha nem hallott csúnya szót és illetlen kifejezést, esetleg orrpiszkálással vagy hasonlóval súlyosbítva. Esetleg közli a szomszéd néni kérdésére, hogy mit vettetek a boltban: „PÁLINKÁT” (ha nem vettetek, de megtetszett neki ez a szó).
  3. Kizárólag egészségtelen, vagy enyhén gusztustalan dolgokat hajlandó megenni, a cukros üdítőtől a gumipókig. 
  4. Amit nálad nem eszik meg, az Manci néninél a földszint kettőben vidáman belapátolja, sőt, repetát is kér.
  5. Nem akar a nagyihoz menni, amikor nagyon kéne (dolgod van, nagyinak szülinapja van). Mindenképp, ordítva, hisztizve a nagyihoz akar menni, amikor nem kéne (nagyi influenzás, lábát törte, indul az éves felülvizsgálatára, festeti a nappalit). Másik változat: követeli, hogy oviba mehessen, ha ott épp festés vagy nyári szünet zajlik, de az istennek se indulna el egy sima hétfő reggelen.
  6. Ismerős kisgyerek látogatása előtt megkérdezni naponta tízszer: „Mikor jön már a Bence?” hogy aztán üvöltő verekedésbe kezdjen vele Bence megérkezése után tíz perccel.
  7. Kirándulás során félórán át is cipelteti magát („fáradt vagyok”), hogy utána izzadt-csatakosan rohangáljon órákig az út végi kalandparkban, ahonnét hat lóval se lehet elvontatni három órán át.
  8. Ha nyaralni indultok: már Érdnél megkérdezi: „ott vagyunk már?????” és ezt nem hagyja abba egészen Zalaegerszegig.
  9. Kizárólag jobbrólszikla-balrólszakadék útszakaszon, vagy fontos telefonos tárgyalás közepette jelenti ki: PISILNI KELL, MOST! (Sima, megoldható helyzetben lazán bepisil és nem fárasztja magát azzal, hogy szóljon.)
  10. Télen szandált, nyáron hótaposót hordana, és az istennek se bírod erről lebeszélni.

Tudsz még ilyen törvényt?

O.R.

10 dolog, amivel kiborít a csecsemőd
Murphy törvényei csecsemőkre.
Elolvasom>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

gyereknevelés  kisgyerek MurphyBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>