gyereknevelés csecsemők Murphy

Murphy törvényei csecsemőkre.

  1. A védőnői vizsgálat vagy egy komolyabb étkezés előtt ébreszthetetlen kómába esik, éjjel fél háromkor viszont vidáman bulizna, ha te erre kapható lennél.
  2. A peluscsere után 3 másodperccel telirottyantja a pelust, vagy akkor jut eszébe ugyanez, amikor beszíjazva, síanorákban végre bekerült a kocsi hátsó gyerekülésére.
  3. Csillapíthatatlan üvöltésbe kezd, amint abba nem hagyható tevékenységbe (rántáskeverés, vécé, nagy darab tárgy leemelése szekrény tetejéről stb) kezdesz.
  4. Étkészlet-hajigálás az asztalról, ha nem veszed fel a kanalat, akkor a maradék darabokkal ütemesen veri az asztalt, és ordít.
  5. Lényegében bárki – bébiszitter, nagyi, apu, nagytesó, Erzsike a földszintről – öt perc alatt ringatja álomba, te viszont soha, sehogy, csak ha a nappaliban fel-alá sétáltatod, órákig.
  6. Azonnal lövészárok-pózba vágja magát, ha fényképeznéd.
  7. Idegen helyen szopizni akar – AZONNAL! – otthon pedig szopisztrájkba kezd.
  8. Csak az ünneplőruhákat hányja le, de azokat mindig.
  9. Az úri rágókákat nagy ívben hajítja el, de mindenen élezné a növésben levő fogát, amely bármilyen kapcsolatban állhat a kutyával.
  10. A fejlesztő játéktól fél perc után undorral elfordul, ám vidáman nyomkodja a telefonodat, amit sikeresen át is állít szuahéli, héber vagy japán nyelvre.

Te tudsz még ilyet?

O.R.

Újszülöttekről itt olvashatsz:

10 szabály újszülöttek látogatására

Mire van szüksége egy újszülöttnek?

Hol aludjon az újszülött kisbaba?
 

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

gyereknevelés csecsemők MurphyBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>