gyereknevelés kamaszok Murphy

Murphy törvényei nagyobb gyerekekre és kamaszokra.

  1. Hétközben hétalvó, vasárnap kora reggel kukorékol, hogy menjünk focizni és kirándulni.
  2. Szakadó esőben azon vekeng, hogy biciklizni akart, miközben az előző, verőfényes napon csak életveszélyes fenyegetésekkel bírtad a Youtube elől kirugdosni.
  3. Miután a gondolatától is rosszul lesz, hogy kullancsoltásra menjen, hazabilleg egy tetoválással, amit hang nélkül viselt.
  4. Rendszeresen elfelejt be-és kipakolni a táskába, ami így rohadt almák, használt tornagatyák és ötletszerűen begyömöszölt, szamárfüles füzetek kavalkádjává válik.
  5. Leckét nem áll neki ismételgetni, mert unalmas, de képes három napon át megállás nélkül hallgatni ugyanazt a számot – azt, amelyik számodra a legidegesítőbb.
  6. Összeverekszik a tesójával, hogy ki vigye a kutyát sétálni, aztán ahogy hidegre fordul az idő, azon kapod magad, hogy hetek óta te jársz vele, pedig te ellenezted a legjobban, hogy kutya legyen nálatok.
  7. Ragaszkodik a hosszú hajhoz. Meg ahhoz is, hogy elég naponta egyszer (esetleg kétnaponta egyszer) fésülködni.
  8. Miután gondosan lelkére kötötted, hogy kezelje a táborban a cuccait, hazajön egy penészes törülközővel, amit még az első napi strand után gyömöszölt be a táskába, hogy a hét további részében ottfelejtse.
  9. Azonnal megjelenik, amikor valami jó szag terjeng a konyhában, ám rögtön köddé válik, ha el kéne takarítani a romokat.
  10. Ha elutazik, nem feltétlenül ad magáról hírt, akár napokig – de akkor azonnal, mikor elfogyott a pénze vagy lenyelte a külföldi automata a bankkártyáját.

Tudsz még ilyen törvényt?

O.R.

10 dolog, amivel kiborít a csecsemőd
Murphy törvényei csecsemőkre.
Elolvasom>>>

10 dolog, amivel kiborít a kisgyereked

Murphy törvényei kisgyerekekre.
Elolvasom>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

gyereknevelés kamaszok MurphyBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>