A kórház neve: Szigetvári Kórház

A szülés időpontja: 2017. szeptember és 2018. július
                         
A kórház állapota: Szép, tiszta, rendezett.

Mellékhelyiségek, zuhanyzók állapota: Tiszta. Rendszeresen takarítva és fertőtlenítve.

Szülészet, szülőszoba korszerűsége: Teljesen felszerelt. Van franciaágy, fürdőkád, bordásfal, labda, és relaxációs zenét is lehet hallgatni.

Orvosok, szülésznők, csecsemős nővérek: Egyaránt mindenki kedves, figyelmes,barátságos segítőkész. Minden dolgozó a babáért és a kismamáért van, és tesz, hogy minden a lehető legjobb legyen.

Szülésvezetés: Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy aki csak teheti, természetes úton szülje meg gyermekét. Fontosnak tartják a gátvédelmet. Mindenről tájékoztatják az embert.

Látogatási rend: Este 7 óráig lehet látogatni, de mindenkit megkérnek, hogy szoptatási időben lehetoleg ne jojjenek latogatok vagy erre legyenek tekintettel.

Mit kell vinni a baba ellátásához? Öt darab pelenkát kell vinni, semmi mást nem kérnek. Mindent adnak a kisbabáknak, csak a hazamenős ruhát kell vinni.

Hány ágyra jut egy zuhanyzó? Négy ágyra jut egy zuhanyzó és vécé. De van meg ezen kívül egy három zuhanyzós helyiség, és még két vécé elkülönítve.

Van VIP szoba? Van VIP szoba is mindennel felszerelve.

Ellátás: Napi háromszor van étkezés. Az ételek mennyisége megfelelő. Van lehetőség külön menü rendelésére is. Figyelnek a diétás étkezésre is, meg aki cukorbeteg, vagy valamilyen érzékenysége van, akkor annak megfelelően kapja meg az adagját.

Kommunikáció: A kommunikáció megfelelő a kismamák felé. Mindenről kapnak tájékoztatást szülés előtt, közben és utána is.

Egyéb tapasztalat, amit fontosnak tartasz: Állami kórházról írtam most. Teljesen le voltam döbbenve, hogy van még olyan állami kórház, ahol tényleg szeretetből végzik az emberek a munkájukat, nem teher számukra. Szépen beszélnek a kismamákkal, mindent elmondanak, segítenek, nyugtatnak. Mindezt anélkül, hogy fizetni kellene érte.

Értékelés:

  • Szülészet állapota: 10
  • Kórtermek állapota: 10
  • Szülőszoba korszerűsége: 10
  • Felszereltség: 10
  • Mellékhelyiségek/zuhanyzók állapota: 10
  • Orvosok/szülésznők/csecsemős nővérek segítőkészsége: 10
  • Kommunikáció, tájékoztatás: 10
  • Tisztaság: 10
  • Ellátás minősége: 10



Más kórházakról ezekben a posztokban olvashatsz: 

Veszprém: Bár minden szülészet ilyen lenne!

Székesfehérváron minden adott egy csodálatos szüléshez

A folyosón vajúdnak a kismamák Kaposváron

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>