Fotóztad már le jókedvű gyereked a Vidámparkban hullámvasutazás, barlangvasutazás után vagy hernyózás, dodzsemezés közben?

Ha van a családi archívumban néhány jól sikerült fotó, amely a parkban készült, most érdemes beküldeni, mert négy főre szóló családi és három páros belépőt lehet nyerni vele.

A fotókat április 29-ig várják a nyeremeny@life.hu mailcímen. A beérkező fotók közül a Life.hu szerkesztőségéből álló zsűri 30 db alkotást választ ki, melyek felkerülnek a Life.hu galériájába. Az online felületen 2013. május 9-től május 20-ig voksolhatnak az olvasók a fotókra. A legjobb 20 fotó kiállítás formájában is megtekinthető lesz 2013. június 1-től a Vidámparkban!

Szabályok:

1. A pályázatra kortól függetlenül bárki beküldheti a fotóját.

2. A pályázó nevét, életkorát mindenképpen kérik feltüntetni, illetve lényeges a pályázó e-mail címe, telefonos elérhetősége, hogy a Life.hu tájékoztatni tudja a pályázót, amennyiben nyert.

3. Egy pályázó csakis kizárólag egy fotóval pályázhat.

4. A fotók mérete nagyfelbontású, minimum 2 Mb, maximum 5 Mb legyen.

5. A fotókon felismerhető legyen, hogy a Vidámparkban készült.

6. A fotók elektronikus úton küldhetők be.

7. E-mailben a nyeremeny@life.hu címre várják a pályázatokat. Fontos, hogy a levél tárgyában szerepeljen: "Legyen képed hozzá idén még utoljára - Vidámpark fotópályázat"!

8. Csakis a meghirdetett időpontban: április 16-29. között beérkező fotókat fogadják el.

A nyerteseket 2013. május 26-án, gyereknapon, a Life.hu oldalon hirdetik meg.

Szponzorált cikk