Botrányba fulladt egy gyerekparti egy texasi városban: a kiérkező rendőrök zokogó gyerekeket és vérben tocsogó haldokló harci kakasokat találtak a gyerekzsúr helyszínén.

photo © 2010 Bart Speelman | more info (via: Wylio)

 

Ha az ember zsúrt szervez a gyerekeinek, általában végiggondolja, hogy mivel fogják eltölteni a gyerekek az időt. Van, aki saját maga játszik a kis vendégekkel, de olyan szülő is akad, aki a buli vezénylését profira bízza: bohócokat, lufihajtogatókat, játékmestereket szerződtetnek a jeles eseményre. Daytonban ennél is messzebbre mentek, és borzongató szórakozást szerveztek: élő kakasviadallal sokkolták a gyerekeket.

A Sydney Morning Herald beszámolója szerint a gyerekzsúrra névtelen bejelentés alapján kiérkező rendőrök síró gyerekeket, vérben úszó halott és haldokló madarakat, a gyerekek mellett pedig leszakadt madárlábakat láttak. A helyszínen, ketrecekben a még élő madarakat felfegyverezve: csőrükön halálos acélpengékkel találták meg.

Bár az Egyesült Államok néhány államában legális a kakasviadal, Texasban tiltott, csakúgy, mint Magyarországon, ahol szintén illegális az állatviadalok rendezése és az azokon való részvétel.

Tünde

Nusa Ceningan, Baliphoto © 2010 Bart Speelman | more info (via: Wylio)