divat (X)

A sneakerek ma már a felnőttek és a juniorok ruhatárának elengedhetetlen eleme. Régebben kizárólag edzőcipőkként tekintették, de ma már a mindennapi outfitek fontos kiegészítői. A sneakerek legnagyobb előnye? Az, hogy számos különböző verzióban kaphatók. Ennek köszönhetően kibővítheted a ruhatáradat egy klasszikus örökzölddel és egy olyan modellel, ami lépést tart a legforróbb trendekkel. Szeretnéd tudni, hogy melyik szériákra érdemes odafigyelni? Akkor olvass tovább!

Top sneakerek felnőtteknek és junioroknak

Kezdd a keresgélést a legközismertebb modelleknél. Egy adott termékvonal modelljei száma elég sokat elárul a népszerűségéről. A kollekció méret- és színváltozatainak sokfélesége azt jelenti, hogy azon belül is a család minden tagjának van egy modell. Az olyan márkák, mint az adidas, a Nike, a New Balance és a Fila, már évek óta a megbecsült lifestyle lábbeli gyártóinak élmezőnyébe tartoznak. Ma ezeknek a márkáknak a legbővebb – felnőtt és junior változatban is kapható – szériaira fókuszálunk.

Válaszd a klasszikusokat!

Az egyszerűség a legjobb, függetlenül a trendektől. Ez különösen igaz az ikonikus modellekre. A férfiaknak és nőknek szánt sneakerek közé tartoznak az adidas Forum széria modelljei, amiket a klasszikus sziluettjük közismertté tesz. A masszív formavilág remek kontrasztot alkot az utóbbi szezonokban uralkodó, bő szárú öltönynadrággal, de ugyanolyan jól mutat a melegítős jogger társaságában is. A Forum vonal egyes modelljei nemcsak fűzős megoldással, hanem tépőzáras pánttal is rendelkeznek. Ez az apró részlet feldobja a lookod, ha a stílusod erősen a streetstyle esztétikára épül.

divat (X)

Egy sportos klasszikust keresel? Akkor csapj le a Nike Air Force 1 sneakerre. Időtlen kidolgozása nemcsak a férfi és női outfitekben, hanem a fiatal sneakerheadek mindennapi szettjeiben is beválik. Ez a modell a minimalistáknak készült, így, ha Te is szeretnéd, hogy egy diszkrét, színes részlet díszítse a kiszemelt cipőt, az AF 1 pont Neked való lesz. Az adidas Superstar az elmúlt hónapokban is az aktuális trendeket uralja. Nem is csoda! A triplacsíkkal díszített felsőrész és a jellegzetes perforált orr minden outfitben kifogástalanul mutat. Ez a tökéletes férfi és női sneaker azok számára készült, akik ódzkodnak a túlméretezett modellektől, és inkább a kecsesebb tornacipőket választják.

Inspirálódj a trendekből

A streetwear nem csak klasszikusokból áll! Ha már egy ideje hordasz sneakert, valószínűleg már van egy univerzális modelled, amit mindennel kombinálhatsz. A brand legnépszerűbb modelljei közé tartoznak az olyan színes sneakerek, mint a New Balance 327. Ez az áramvonalas futócipő meglep a talpszerkezetével és a határozott, 3D-s mintázatú járófelülettel, ami a saroktól az orrig húzódik. A szériában a felnőtteknek és a gyerekeknek szánt rendkívül kényelmes sneakerek is szerepelnek, amik remekül helytállnak a mindennapok során.

Szín helyett a formavilággal játszol? A ’90-es évekbeli, túlméretezett „ugly shoes” trendje nem múlik el és köszi, nagyon is jól van, ahogy azt a Fila Disruptor modell népszerűsége bizonyítja. A sneaker vastag, merész talpon fekszik, ami jól illik a széles szárú nadrághoz és a különböző stílusú farmerekhez. Az avantgárd modellek egyike az adidas Ozweego. Ez a lépő közelebb áll egy átlagos sneakerhez, de határozottan kitűnik a felsőrésznek és a futurisztikus részleteknek köszönhetően.

divat (X)

Keresd az ebben a cikkben említett modelleket a JD Sports kínálatban. Vadássz le egy új sneakert valamelyik üzletünkben vagy vásárolj online, mert a min. 25.000 Ft összértékű rendeléseket ingyen szállítjuk. Lesd meg!

(X)