hiszti

14 hónapos kisfiunk hamar kezdte a hisztit. 11 hónaposan. Eleinte a fejét verte a földbe, de ha rászóltam, vagy nem figyeltem, abbahagyta. Nagyon értelmes gyerek, 14 hónaposan felszólító mondatokkal kommunikál, rengeteg dolgot ért. Néha úgy érzem, túl sok mindent is a korához képest. Mivel ezzel a fajta hisztivel nem ért el semmit, taktikát váltott. Sajnos.

Most toporzékol, majd visítva ordít. Amerre megyek, jön utánam, majd rövid időn belül már nem is emlékszik rá, mi volt a baja, de az üvöltést egy óráig is képes folytatni. Próbáltam nem figyelni rá. Nem hagyta abba.

Ki akartam zökkenteni játékkal, de nem érdekli, folytatja. Ha „büntetésbe helyezem” (járóka), akkor is dühöng egy darabig. Amikor kiveszem, megnyugszik, de ezt nem tartom a legjobb megoldásnak, hiszen azért hagyja abba, mert megkönnyebbül, nem pedig azért, mert felfogja, hogy a hiszti következménye a büntetés. Szeretném megtudni más is küzd-e ezzel, és milyen praktika vált be.

Üdvözlettel:

egy hisztiben leamortizálódott anyuka

hisztiBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?