PR hirdetés pelenkázás anyaság

Az újdonsült anyukák rengeteg megoldhatatlannak tűnő problémával szembesülnek az első pár hónapban. A legjobb megoldás megtalálása érdekében mindenféle segítséget igénybe vesznek, legyen szó a nagymamák, a barátnők vagy internetes fórumok tanácsairól. Ha a baba popsijának kipirosodásáról van szó, akkor viszont nincs szükségük keresgélésre, mert a megoldás a HERBioticum BabaMama védőkrémében rejlik. Természetes összetevői hozzásegítenek a bőr ápolásához, a bőrpír megszüntetéséhez és a fertőzések megelőzéséhez.

Az édesmandula proteinnek köszönhetően nem csak remekül hidratálja, ápolja a baba bőrét, de nyugtatja is azt. A krém hidratáló hatását felerősíti, és sejtmegújító hatásával kiegészíti organikus shea vaj tartalma. A shea vajat már évszázadok óta használják, rendkívüli vízmegkötő képessége miatt. Testhőmérsékleten olvad, így könnyen felvihető a bőrre, emellett nagyon gyorsan beszívódik, elősegítve a könnyű alkalmazhatóságot. Felhasználják még a hegek, bőrgyulladások és striák kezelésére is, így a mamák is bátran használhatják a terméket testápolási céllal. E-vitamint tartalma miatt, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

A HERBioticum terméke tartalmazza a B5 vitamin provitaminját a D- panthenolt, mely köztudottan hidratáló hatású. Enyhíti a viszketést, csökkenti a gyulladást és a száraz bőr érzetet. 6 hozzáadott növényi kivonattal kiegészített termék használatakor (aloe vera, hegyi árnika virág, körömvirág, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya) biztosak lehetünk abban, hogy ennél természetesebb módját már nem is választhatnánk a kisbabánk ápolásának.

PR hirdetés pelenkázás anyaság

I love my life!

De mi az, ami a hidratáló hatáson túl a BabaMama védőkrém mellett szól?

Cink oxid tartalma miatt a krém kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik, emellett serkenti a bőr regenerálódási folyamatait, enyhíti a bőrirritációt és bőrgyulladást, valamint fertőtlenítő hatása miatt megelőzi a fertőzéseket. A fertőzésekkel szembeni harcban az ezüstkolloid is segít, hiszen elismert antibakteriális szer.

Ráadásul mindezen összetevők alkalmassá teszik a készítményt arra, hogy a szoptatás alatt kisebesedett mellbimbót a szoptatások között ápolják vele. Szoptatás előtt azonban a terméket le kell mosni. A Mamáknak nem kell külön terméket venniük saját testük ápolására, hiszen a HERBioticum kréme naturális összetevőivel komplex megoldást nyújt mind a babáknak, mind a mamáknak. Mindezt hozzáadott mesterséges szín és illatanyag nélkül, parabénmentesen. Kívánhat egy anyuka ennél többet?!

(X)