Amikor tavaly elkezdtem Svédországba repkedni, akkor váltottam ki a Wizz klubtagsági kártyáját, amelynek előnyeit azonnal élvezhettem: már az első utazáskor kedvezményes áron vehettem meg a repjegyeimet.

A Wizz Discount Club tagsági kártyája már két útnál behozza az árát, aki pedig nem egyedül utazik, neki még inkább megéri, hiszen a vele együtt utazó társainak is vásárolhat olcsóbban jegyet. A kártyával például sikerült Göteborgba retúrjegyet venni tokkal vonóval 5380 Forintért (más kérdés, hogy végül mégsem utaztam el), és az emlékezetes repülős síút foglalásakor is igénybe vettem a kedvezményeket.

A Wizz Discount Club éves díja 8900 Ft, a tagsággal elérhető kedvezmény pedig 2900 Ft utanként és személyenként. Könnyű kiszámolni, hogy már a második egyszemélyes útnál megtérül a befektetés, aki pedig családdal, barátokkal utazik, már első alkalommal jobban jár a tagságival. A tagságival rendelkező felhasználóknak a járatok listázásakor a már kedvezményes árlista jelenik meg, de feltüntetik az eredeti árat is. Egy klubtag egyszerre tíz kedvezményes árú jegyet vásárolhat, de fontos kitétel, hogy az ár csak akkor érvényes, ha ő maga is az utasok között van. További előnyei is vannak a klubtagságnak: a Wizz Discount Club tagjai értesülnek leghamarabb a légitársaság akcióiról, és egyéb kedvezményes, csak klubtagoknak szóló ajánlatokat is kapnak. A viteldíjak tartalmazzák az adókat, a kötelező díjakat, és egy kisméretű kézipoggyászt, az adminisztrációs díj külön fizetendő.

A Wizz Discount Clubhoz egy foglalás során lehet csatlakozni, amikor egyszerűen csak hozzá kell adni a foglaláshoz a Wizz Discount Club éves tagsági díját. Az ezt követő foglalásoknál a myWIZZ fiókba történő belépés után automatikusan jár a kedvezményes viteldíj. A fiókban egyébként nyomon követhetőek az előző foglalások és a kártya lejárati dátuma. Én most jól elnosztalgiázgattam a tavalyi útjaimon, és eszembe jutott, hogy mostanában megint vágyakozva nézem a rózsaszín orrú fel- és leszálló gépmadarakat az erkélyről. Azt hiszem, ideje megreptetni a lányaimat is a nyáron. Mindjárt keresek is valami jó kis úticélt.

Tünde

További részletek itt.

A blogbejegyzést a WizzAir támogatta.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?