A Hobby boltoknak két nagy törzsvásárló csoportja van: a pedagógusok és az anyák. Időről időre felüti a fejét valami új technika, új csinálmány, amire aztán rákattanunk. Igen, én is. Mivel rajongok az egyedi és a kézműves termékekért, ki is próbáltam számtalan dolgot. Volt, amiből egy ideig meg is éltünk. Aztán elmaradtak a megrendelések, én pedig más munkához láttam. A következő Bezzeganya klubon beszélgessünk a hobbiról. Valóban megélhetést tud biztosítani? Mi kell hozzá, hogy érdemes legyen ilyennel foglalkozni? Vajon melyik hobbi alkalmas kenyérkereső tevékenységnek?

Várok minden érdeklődő anyát, apát, nagyit, vagy gyermektelen kézművest június 11-én, 17-19 óráig a Práter12 közösségi térben. (Budapest, VIII. kerület, Práter utca 12)

Viszek a munkáimból bemutatót is. Ugyanakkor én is szívesen megnézem mások munkáit.

nagycsaládos

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?