mozi filmajánló anyaság

Folyton a fejed felett tornyosulnak a teendők, azt érzed, 24 óra semmire nem elég, arra meg főleg nem, hogy tökéletes anya, háziasszony, és feleség legyél egyszerre? Hidd el, nem vagy egyedül! Most egy olyan filmet ajánlunk a figyelmedbe, ami végre a valódi anyáknak szól valódi anyákról, tele olyan vicces helyzetekkel, amiket már biztos a saját bőrödön is megtapasztaltál. Kapcsolj ki egy estére, szerezz egy bébiszittert és irány a mozi a csajokkal! Mert kell egy kis áramszünet időnként még neked is!

Anyának lenni nem könnyű feladat. A film főszereplője, Amy, akinek látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól. Ismerősen hangzik?

De aztán fogja magát, és két hasonlóan túlstresszelt anyatársával úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és végre nemet mondanak a tökéletességre. Az iskola makulátlan szülői azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen – ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.  

A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros, Jon Lucas és Scott Moore a férfiak után a nőket vette célba, legújabb fergeteges vígjátékukban ezúttal a hölgyeken a sor, hogy végre kirúgjanak a hámból.  A túlstresszelt anyák szerepében olyan komikák bulizzák végig a filmet, mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn, az ellentáborban pedig Christina Applegate és Jada Pinkett Smith foglalnak helyet.

Cs.Z.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?