Nagy felháborodást váltott ki a szülőkből az a neten keringő videofelvétel, amelyen egy venezuelai neonatológus orvos a rá bízott újszülöttet brutális kegyetlenséggel vizsgálja.

A vizsgálatot a szülők mobiltelefonnal rögzítették, majd felkerült az internetre. Ennek hatására vizsgálatot indítottak a gyermekorvos ellen, aki azzal védekezik, hogy a videofelvétel nem a valóságot tükrözi, a képkockák fel vannak gyorsítva, a videót pedig megvágták. A doki azt állítja, hogy ő nem ilyen gyorsan vizsgálta meg a kicsit, és elmondta, hogy évtizedek óta végez ilyen vizsgálatokat lassabb formában és 26 ezer páciense van, akik alá tudják támasztani az állításait.

A Youtube-on a dokiról További%20terhességgel,%20szüléssel%20és%20gyermekneveléssel%20kapcsolatos%20tartalmakat%20olvashatsz%20a%20Bezzeganya%20Facebook%20oldalán.%20Tetszik?

" target="_blank">több felvétel is található, amelyeken valóban lassabb tempóban végzi a vizsgálatot, de a babát ugyanúgy a vállára dobja, mint a hentes az oldalast.  Te mit szólnál, ha a gyermekedet a szemed láttára így vizsgálnák meg?

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?