bezzeganya cikk népszerű

 2022 cseppet sem volt egyszerű vagy unalmas, a Bezzeganya azonban úgy tűnik,  nem változott annyit, amennyit a körülötte lévő világ. Rajtatok a sor, hogy megmondjátok, így jó ez,  vagy ráférne az oldalra némi komolyabb változtatás.

Meglestük a statisztikákat is: úgy tűnik, az olvasási szokások is állandóak.

A többség továbbra is a szüléstörténetekért jön, a három legolvasottabb 2022-es cikk mind szüléstörténet.

Egy sajnos tragikus végkifejlettel (a második helyezett, itt lehet elolvasni), a harmadik helyezett pedig Niki lett, aki ősszel két nem éppen pozitív szülésélményt mesélt el (olvasható itt). Mindhárman soktízezres olvasottsággal büszkélkedhetnek, tehát érdemes szüléstörténetet küldeni nekünk.

Az első helyezettnél azt hiszem, érvényesült a mondás, hogy egy ütős cím mindent visz – ez volt ugyanis a legolvasottabb cikk. Igen, ezzel a címmel. Hozzá kell azonban tenni, hogy a szerző, Kata (akinek egy másik szüléstörténete is olvasható nálunk) meglehetősen fergeteges és szórakoztató stílusban ír, úgyhogy itt és most felkérjük, essen még párszor teherbe, és írja meg nekünk a következő szüléseit is.

A szüléstörténetek mellett népszerűek állandó szerzőink (kiemelve Nantát) naplói, és üdvözöltük 2022-ben nagy visszatérőinket: az azóta önálló blogra váltott Shadow-t, és mostani visszatérő naplóírónkat, Salty-t.

Szülésekben, családi naplókban és örömökben gazdag 2023-at kívánunk a Bezzeganyának, igyekszünk felmérni, mit néznétek és olvasnátok szívesen. És főleg azt, hogyan vegyünk rá benneteket, hogy írjatok eleget, mivel mi már szülni egészen biztosan nem fogunk, legfeljebb ilyen-olyan cikkeket és posztokat, hogy el ne unja magát a nép a képernyők és telefonok előtt.

Tünde és Vakmacska