jótékonyság adomány Tünde

Megérkezett a segítség Tiszadobra

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a poszt a Bezzeganyán, melyben egy fiatal lány, Brigitta mesélte el, hogy mélyszegénységben élő családoknak segít, és kérte az olvasók segítségét. Sokan álltak mellé és vették fel vele a kapcsolatot, így még több rászorulónak tud segíteni, köszönjük mindenkinek! Brigitta ősztől újabb projektbe vág, ahol ismét elkél a segítség.

„Köszönöm szépen a rengeteg segítséget mindenkinek! Akkor 625-en voltunk akkor a csoportban, most már közel 900-an vagyunk, de ezen kívül több cég is felvette velem a kapcsolatot, hogy segítenének.. A nyaraltatásnak lassan vége, az új program szeptembertől, hogy gyümölcsfákat ültetünk, mert abból pár év múlva már ehetnek a családok, valamint azok oxigént állítanak elő, amire a bolygónknak szüksége van. Bárki csatlakozhat ehhez is, és mindenféle támogatást továbbra is szívesen veszünk. Hálásan köszönök nektek mindent!”

- írta Brigitta.

Nemrég két gyermeket, Vandát és Milánt vitték színházba, akik a programokon kívül az összes szükséges tanszert megkapták a felajánlóknak köszönhetően. Néhány napja egy 15 éves lány, Anita napját tették feledhetetlenné, erről így számol be Brigitta:

jótékonyság adomány Tünde

Anita csodás napja

„Az egy nap is nagyon jól telt, olyan boldogan ment haza... elképesztő. Éjjel egyig beszélgettünk többek közt a terveiről, hogy most kezdi a középiskolát, és öt év lesz, mert ő érettségizni is szeretne. És egyébként ápolónő lesz, mert van a szomszédban a néni, akihez átjár segíteni, mert ő beteg és nincs gyereke, és neki annyira jól esik segíteni. Azt is elmesélte, hogy azért kell tanulnia, mert nem akar magának olyan jövőt, amilyen a jelene. Anita jeles tanuló, ösztöndíjjal, és reméli, hogy a középiskolában is megkapja majd ezt az összeget, mert ha nem, kinézik, kiközösítik az iskolából, mert rajta nem olyan ruha lesz... Hiszen, anya nem tudja azt megvenni...! 15 éves. Tervei vannak, amiben úgy érzem, támogatni fogom.”

Brigittáék jártak Tiszadobon is, ahová a döbbenetes körülmények között élő Szabinának és családjának vittek több zsáknyi hasznos holmit.

jótékonyság adomány Tünde

Ennyi adományt kapott a család

„Az anyuka nagyon alázatos, nem is tudta hova tenni az egészet. A gyerekek is sorba állva segítettek lepakolni, látszott, hogy jól neveltek. Tündériek, szaladnak, átölelnek, bújnak, és mindent nagyon szépen köszönnek. Sosem volt ennyi játékuk, mindent fogtak és néztek, le se rakták, amíg ott voltunk.A kismotor, babatáska és a sátor szenzáció volt, eddig nem volt olyanuk sem.”

- írja Brigitta a Facebook-csoportjában, melyhez itt tudtok csatlakozni, támogatni, és itt további fotókat is láthattok a megvalósult nyári programokról, boldog gyerekekről, adományokról, felajánlásokról. Mert segíteni jó…

Tünde

A TE TÖRTÉNETED IS FONTOS SZÁMUNKRA!

jótékonyság adomány Tünde


Történt veled érdekes dolog a várandósság alatt? Tanácsot szeretnél kérni gyermeknevelési dolgokban? Megosztanád örömödet vagy bánatodat? Segítségre van szükséged? Esetleg megírnád tapasztalataidat a kórházról, ahol szültél, vagy elmesélnéd szüléstörténeted? Írásodat a bezzeganya@bezzeganya.hu címre várjuk.