(X)

Multitasking. Modern kifejezés arra, amikor több dolgot csinálsz egyszerre, és közben a harmadik, negyedik, ötödik elvégzésén gondolkodsz már. Ismerős? Tudományos kutatások szerint memória-romboló hatása van, a jelenség mégis terjed. Ez utóbbiért az Internetet, az okoskütyüket és úgy egyáltalán a mindig mindenhol áradó információt teszik felelőssé. A nők pedig mindig is így éltek, csak eddig külön szó nem volt rá… Te hogy bírod ezt energiával?

Hogyan csinálják mások?!

Egy-egy rosszabb napon mindenkit elér a „mások hogyan csinálják?” keserű gondolata. Hogyan menedzselik le, hogy a gyerek se felemás zokniban induljon el, a ház se égjen le a bedugva maradt vasalótól, a határidős munka is meglegyen és még esetleg reggelizzenek is? És arra a pillanatra emlékszel, amikor először jutott eszedbe, hogy vajon az anyukád hogyan csinálta ezt annak idején?

„Te Nő vagy, te tudsz egyszerre több dologra koncentrálni!”

Biztosan hallottad már Te is ezt, a könnyedén megfogalmazott, tényszerű állítást. Pedig az energiád nem egy alapvető tulajdonságod, amellyel mindig, mindenkor rendelkezel.

Hormon-egyensúly, speciális ásványi anyag szükségletek: a női szervezet különösen érzékeny gépezet, amiben ha valami megbillen, hamar apró problémák ütik fel fejüket és indul az ördögi kör. Nincs elég türelmed és elfelejtesz dolgokat, erre elkezded magadat hibáztatni? Ne tedd. Egészen valószínű, hogy szervezeted egyszerűen hiányt szenved valamiből. Nézd csak:

B-vitamin hiány

Tünetei: fáradtság, fáradékonyság, koncentrációs nehézségek, vérszegénység, szem alatti sötét karikák, bőrproblémák (bőrgyulladás, akné), száj széleinek berepedése, migrénes fejfájás, gyakori feszültség-érzés, problémák a stressz kezelésben, evészavarok, farkaséhség.

Vashiány

Tünetei: kimerültség, gyengeségérzet, sápadtság, kifulladás (fizikai munkavégzés, edzés, de akár egy hosszabb lépcső esetén), furcsa „félreverések” a szívedben, kedvtelenség, memóriazavar, fejfájások, hajhullás, étvágytalanság, szellemi fáradtság, ingerlékenység.

Cinkhiány

Tünetei: hajhullás, rosszul gyógyuló sebek, gyulladások, bőrproblémák, gyakori fertőzések és megbetegedések, súlyproblémák, letargia, búskomorság, hasmenés.

Ismerős bármelyik? Hihetetlen, hogy egy-egy ásványi anyag, vagy vitamin hiánya, mit indíthat meg a testedben és a lelkedben egyaránt...

A női egészség

A Netamin csapataként kifejlesztettünk egy speciális multivitamin készítményt, kifejezetten nőknek. Mitől más ez a multivitamin?

  • Extra adag vassal készítettük, mivel a nőknek már serdülőkortól kezdve csaknem kétszer nagyobb a vasszükséglete, mint a férfiaknak.
  • A vas felszívódásához szükséges C-vitamint és folsavat is tartalmaz.
  • A folsav csökkenti a fáradtság érzetet is, ugyanakkor bizonyított tény, hogy a várandósság előtt és alatt is kiemelt szüksége van rá az anyai és gyermeki szervezetnek egyaránt.
  • A C-vitamin és a cink együttesen erősítik immunrendszered és bőröd is hálás lesz értük. Kismamáknak fokozott szükségük van cinkre.
  • Többféle B-vitamint is tartalmaz, hogy kellő szellemi és fizikai energiád legyen, jobban tudd kezelni a stresszes helyzeteket, de emellett pozitív hatással vannak a hajad, bőröd, körmöd állapotára is.
  • Az utóbbi idők egyik legtöbbet kutatott vitaminja a D-vitamin, amelyre szervezetünk minden sejtjének szüksége van, így természetesen helyet kapott a Netamin női multivitaminjában is.
  • Jódot nem tartalmaz, hogy azok számára is megoldást jelentsen, akik egészségügyi problémák miatt jódmentes diétára kényszerültek.

Fogadd el Te is ajándékunkat, kedves Bezzeganya olvasó!

Az anyák, és a „multitasking” nők előtt tisztelegve, egészségük védelméért és erejük megőrzéséért speciális akciót hirdettünk a Netaminnál. Ajándékba adjuk női multivitaminunkat, minden rendelés mellé!

Válogass a netamin.hu oldalon található természetes alapú étrend-kiegészítők és vitaminok között és váltsd be az ajándék-termékre jogosító kedvezménykuponod. Válassz magadnak, vagy a szeretteidnek, hiszen minden korosztály számára fejlesztettünk és fejlesztünk folyamatosan, hogy a családok minden tagjának egészségéről gondoskodhassunk,Veled együtt!

A rendelés végén írd be a kedvezménykódot (ANYA0503) és mi küldjük is az ajándék speciális női multivitamint!

Az akció időtartama: 2015.05.03-05.05.

Szeretettel:

A netamin.hu csapata

(X)