Bár még csak a terhességem ötödik hónapjába vágok bele, már sikerült jó pár megjegyzést és kérdést bezsebelnem, amelyeken (még most)  jókat nevetek, főleg, ha eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha ki is mondanám a fejben megfogalmazott válaszokat.

Természetes úton vagy lombikban fogantak? - Emlékeim szerint a lehető legtermészetesebb, szinte ősi módon, ahogyan csak lehetett! A férjem hazajött a munkából és a hajamnál fogva behúzott a hálószobába.

Majd lesz ott még egy harmadik baba is! - Bár nagy (nagyon nagy) meglepetés volt, hogy két baba van, azért bízom annyira az orvostudományban, hogy már észrevették volna, ha többen lennének. Amúgy meg ne hozd rám a frászt, mert leütlek!

Meg sem fogjátok tudni különböztetni őket! - Már beszereztem egy csinos kis billogot a fülükbe és egy híres tetováló művésszel is beszéltem, aki rájuk pingálja a nevüket, ha gondok lennének!

Hú, nagyon fárasztó lesz! - Ne is mondd! Már most is van pár ősz hajszálam, csak attól, hogy belegondolok!

Ahhoz képest egész jól nézel ki! – Köszi! A reggelt 10 perces hányással indítottam, idefelé jövet pedig befaltam két csokis croissant-t. Ez az én szépségtrükköm!

Van ebben valami jó is? - Mármint abban, hogy gyermeket várok és nem is egy, hanem rögtön kettőt sikerült összehozni? Ne is mondd, én vagyok a világ legszerencsétlenebb nője!

Alig fogtok aludni! – Nem! Teljességgel kizárt, hogy ezek a gyerekek az ismeretlenbe kibújva ne aludnának rögtön 8,5 órákat az anyukájuk, vagy az apukájuk közelsége nélkül. Ezek stramm kölykök lesznek!

De ugye nem fogjátok ugyanolyan ruciba öltöztetni őket? - De, Józsika is Marikáéhoz hasonló tüllszoknyát fog viselni!

Hú, nagyon nagy lesz a hasad! -  Szuper, legalább, ha lefekszem a földre, lesz min libikókázni!

Hogy fogod őket szoptatni? - Már beszéltem az egyik kedves gazda ismerősünkkel, aki kölcsönad arra az időszakra egy szoptatós anyakocát!

Ne feledd, most három helyett kell enned! - Látod ott azt a marhát, na, abból lesz nekem vacsorára steak!

És a lehető legrosszabb, amit egy ikerterhes nőnek mondhatsz:

Részvétem! - Meghalt valaki?!

Fanni

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?