Bezzeganya Klub program ajánló nagycsaládos bMég nem találkoztam olyan nővel, akiben nem merült fel ez a kérdés. Egyszerűen azért, mert szeretnénk jól csinálni a dolgainkat, vagy épp azért, mert valami nem az elképzelésünk szerint alakult. Március 5-én a megújult Bezzeganya klubban arról beszélgetünk, hogy mitől leszünk jó anyák. Van-e egyáltalán abszolút fogalma a jó anyaságnak? Miért akarunk megfelelni és kinek? Van olyan is, hogy jó apa fokmérő? Esetleg jó nagyi fokmérő? Vannak-e csapdái azon törekvéseinknek, hogy jó anyák/apák/nagyik legyünk?

Minden érdeklődő anyát, apát, nagyit várok a Práter12 közösségi térben március 5-én, 17-19 óra között. Cím: Budapest VIII. kerület Práter utca 12. Jöhetnek a gyerekek is.

nagycsaládos

Bezzeganya Klub program ajánló nagycsaládosBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?