AMK heti kérdés műtét

Tegyük fel, nyertél a lottón. Vagy örököltél. Mindegy. Az a lényeg, hogy a pénzhiány most elvileg nem számít a döntésedben. Terhesség előtt volt egy klassz tested. Jó, persze, nem tökéletes, nem láttalak a szépségkirálynő-választáson, de azért ruganyos, fiatal, és szép. Legjobb bizonyíték erre az, hogy valaki úgy odavolt érted, hogy most gyereked van!

Nos tehát, terhesség előtt nagyjából rendben voltál. Most mi a helyzet? Mondta neked valaki babázás előtt, hogy milyen változásokra számíthatsz? Nyilván magadtól is tudtad, hogy a hasad ki fog gömbölyödni egy időre. És el is hízhatsz. (Tudtál róla, hogy a szoptatás alatt is el lehet hízni?) Talán hallottál még a terhességi csíkokról is.

De arról beszélt valaki, hogy a mell mennyire ki tud nyúlni a szoptatástól? Hogy odaveszhet a feszessége és a szexi formája? Vagy ez nem szerepel a szoptatós füzetben? Hát a hason levő bőr visszafordíthatatlan kinyúlásáról ki tájékoztatott? Persze vannak mázlisták, akiken meg se látszik, hogy minióriást hurcoltak a pocakjukban, de másoknál ott a maradandó bőrredő!

A változások egy része szerencsére akaraterővel és kitartással visszafordítható. Le lehet fogyni, egészséges étrendre áttérni, rendszeresen mozogni. Bizonyos szempontból ez számít igazán! Ez az, ami visszahat a napi közérzetedre, amitől jól érzed magadat a bőrödben.

Meg aztán lehet ügyesen is öltözni. Jól kiválasztott melltartót hordva soha senki meg nem mondaná, hogy a köldököd tájékáról kell kiskanállal összelapátolni reggelenként az objektumot. Vagy nem hordasz a hasad miatt kétrészes fürdőruhát. Na, bumm, ma már nem csak öregnénis stílusban lehet kapni egyrészeseket. Ha pedig valamit nem tudsz eltakarni – például terhességi a csíkokat a combodon –, hát mindenki tehet egy szívességet.

De ha... ha bármit kijavíttathatnál magadon, megtennéd-e? Feküdnél-e kés alá az újból feszes cicikért, redőmentes hasért? Kipróbálnál-e lézeres bőrkezelést, amivel eltüntetik a terhességi csíkokat és a pigmentfoltokat? Van olyasmi, amitől szebbnek éreznéd magad? Vagy kizárólag a belső értékekben és kisugárzásban hiszel – akkor is, ha saját magadról van szó?

AMK