nagycsaládos Bezzeganya klub

Márciusi klub programok

A Bezzeganya klub második hónapja üzemel. Jó beszélgetések között új ismeretekre tettünk szert, barátkoztunk, és a gyerekek mindeközben vígan játszottak. Márciusban is folytatjuk a programot.

Március 6-án A családi viszonyok változása a gyermek születése után lesz a témánk. Arra keressük a választ, hogy miért olyan rázós az első év, hogy miért megy ekkor annyi házasság tönkre, hogy fel lehet-e erre is készülni, hogy hogyan kerülhetjük el a mély gödröket. Kicsit az anyós-kérdés is szóba fog kerülni, meg a szülés utáni rokonok-barátok segítsége. A fiatal szülők mellett anyósokat is várok.

Március 13-án A kamaszkorról beszélgessünk! Erről a cseppnyit sem könnyű, néha talán félelmetes időszakról. Jó lenne, ha rutinos anyák is jönnének, akik már felnevelték gyermekeiket. Emellett várok mindenkit, aki előre felkészülne, vagy épp most ért a kamaszkor küszöbére a gyermekével.

Március 20-án Beszélgessünk az elveinkről! Akik szülés előtt állnak, milyen elvekkel készülnek a szülésre, babázásra, kisgyerekezésre? Aki már gyermeket nevel, mik voltak az elvei, megvalósította-e őket, van-e ami ment a levesbe, vagy mi volt, ami megmaradt? Van-e kőbe vésett, megváltoztathatatlan elvetek?

Március 27-én vendéget hívunk ismét. Erről később lesz bővebb információ.

Várok sok szeretettel minden érdeklődőt Budapesten a Corvin negyed mellett, a Práter utca 12-ben. A program 17-19 óráig tart, ára: 1500 Ft.

Bátran hozz csemetét, sok játék, pelenkázó, ennivaló melegítésére szolgáló eszközök segítenek, hogy az apróságok is jól érezzék magukat. A szülőket finom teával várom.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?