Úgy érzem, még csak most kezdődött a tanév, és már mindjárt vége is van. Most agyaltunk a karácsonyi ajándékon, menün és a közös családi együttléten, de máris a nyaralásról, szünidőről kell döntenünk. Az iskolából egyre több táborozós reklám anyagot hordanak haza a gyerekeim, és egy-két héten belül dönteni kell, mert a jobb helyek bizony betelnek. Olvasgatom a szünidőre ajánlós programokat és úgy érzem, nekem nem a szabadságról, hanem az eladósodásról szól a nyár, ha mindenki csak egy tábort választ is. És mi, felnőttek hogyan pihenjük ki az elmúlt év fáradalmait?

Április 13-án, a következő Bezzeganya klubon beszélgessünk a nyári tervekről! Minden korosztályú gyermekkel meg van a gond, hogy hogyan is használjuk ki az a rövid szabadságidőt, hogy mindenki elégedett legyen. Beszélgessünk arról, hogy hogyan vészelhetjük át a 10 hét szabadságot, amit az iskolások kapnak, vagy azt az egész hónapot, amit az ovisok, bölcsisek kapnak a nyárra, hogy se anyagi csőd, se elégedetlenség, se még nagyobb fáradtság ne legyen belőle! Beszélgessünk a jó és a rossz nyaralós tapasztalatainkról, hogy felkészülhessünk az idei nyárra! Egymás tapasztalatából gyűjthetünk ötleteket a kisbabás kikapcsolódáshoz, az ovisok, kisiskolások szórakoztatásához, a családi nyaraláshoz. Nektek melyik volt a legjobb nyári élményetek? Egyáltalán, lehet felhőtlen nyaralás, anyagi csőd, és nyafogásmentesség együtt?

Várok minden érdeklődő anyukát, apukát, nagyit április 23-án hétfőn délután, 17-19 óráig a Práter12 közösségi térben (Budapest VIII. kerület Práter utca 12). A felnőtteket finom tea, a gyerekeket sok játék várja.

nagycsaládos

Bezzeganya klub nagycsaládos nyári szünetBezzeganya az Instagramon!



Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 



Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.

Tetszik?